Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni arkadaşım için tavsiyeye ihtiyacım var!!

Bakın eğer erime yada koku oluşursa kullanmayın.

Evet plastik başlıklı olanda seramik duyluydu ama satıcıyla konuştum değişim yaptı metal başlıklı olanı gönderdi sorun kalmadı

Resimleri yolladım 4-5 ay bu şekilde idare edicem yeni eve geçtiğimizde akvaryumu boyutunu büyütücem. 45 40 30 şuanki ölçüleri. Isıtıcı ve filtre ölçeklendirmesi iyi mi şuan @cem

Ekli dosyalar

• 17329800469928549394200615503662.jpg
    17329800469928549394200615503662.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 8
  • 17329800955734368724597224941684.jpg
    17329800955734368724597224941684.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 8
O paspas uygun değil. İnip çıkarken tırnaklarını takıp kırıyorlar. Bunun üçgen ve altıgen çşekilli olanlarından alacaksınız.

Lambayı önce rampayı ısıtacak şekilde konumlandırın hayvan ısıyı algılasın. Alışınca alana çevirirsiniz.

Lamba mesafesi uzak gibi duruyor. Alana hayvanın sırtı hizasında cam derece yatırın ölçün. Yarım saat sonra 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlayın. Bir de çevresinde kimse olmamalı. Hareketli ortamda alana çıkmıyorlar.

Bu alüminyum profilde belki hayvanı rahatsız ediyor olabilir. Alanın arkasını görmüyor.

Su ısıtıcının camı su içinde kalacak şekilde ayarlayın. Üstteki kırmızı çizgiye kadar su içinde olmalı.

O paspas uygun değil. İnip çıkarken tırnaklarını takıp kırıyorlar. Bunun üçgen ve altıgen çşekilli olanlarından alacaksınız.

Lambayı önce rampayı ısıtacak şekilde konumlandırın hayvan ısıyı algılasın. Alışınca alana çevirirsiniz.

Lamba mesafesi uzak gibi duruyor. Alana hayvanın sırtı hizasında cam derece yatırın ölçün. Yarım saat sonra 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlayın. Bir de çevresinde kimse olmamalı. Hareketli ortamda alana çıkmıyorlar.

Bu alüminyum profilde belki hayvanı rahatsız ediyor olabilir. Alanın arkasını görmüyor.

Su ısıtıcının camı su içinde kalacak şekilde ayarlayın. Üstteki kırmızı çizgiye kadar su içinde olmalı.
Bulunduğum yerde birde kırmızı sert plastikten altıgen şeklinde kapı önlerine konulan plastikten var uygun olur mu ? Isıtıcı new yazısının altındaki kırmızı çizgiden bahsediyorsanız o suyun içinde, siyah plastik kısmı dışarıda bıraktım. Suyun derecesi sabit 27di. Rampanın bir kısmına çıkıyor ama tamamen boş alana gitmiyor mutlaka vücudu su da olacak şekilde çıkıyor. Ordaki profil silikonka yapıştırıldı çıkarmak için uğraşırım. Yemi kuru alana mı yoksa suyun içine mi bırakayım ? Ve şu kuru alanı ölçme işini tam olarak nasıl yapcaz anlamadım. Yüzmediğicsğrece filtre ve ısıtıcının aradında

Bu spagetti paspasın altıgeniyse olur.

O zaman hayvan tedirgin yada tehdit algıladığı için hemen suya kaçarım düşüncesiyle orada duruyor.

Yemi suda verin.

Hayvan kuru alanda durduğunda sırtı hizasına denk birşey koyup üstüne cam derece koyun yarım saat sonra 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlayın.

Geri