Cvp: Yeni Kaplumbağalarım ve Sorunlarım
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Elimde başka mama yok sana verdiğim mamalar var birde evde olanlar kıyma yumurta marul filan. Eski mamaları attım. Sera raffy p nın içinde birde sarı renkli olanlar var onları da ayırıyor muyum yoksa sadece kırmızılar mı önemli.[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Antibiyotik dediğin damla gentagut dimi abi bunları ruj gibi ağzına süreceğim çünkü azını açmıyor yemde yemediği için yemine damlatamıyorum. Yüzmesinde bir yamukluk yok yani inşallah akciğerlerinde bir sorun yoktur.[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bugüne kadar gayet iyiydi hiç sorunu yoktu yemde yiyordu sabah yem yemedi karışmadım gün içinde takip ettim hep uyuyor akşam et vereyim dedim baktım diğerleri onun yemini yiyor diğer kaplumbağaları çıkardım akvaryumdan. Tek kalmasına rağmen eti bile yemedi sonra diğer iki afacanı koydum aradan 2 dk geçmeden gidip dibe çöken eti bulup yediler bu öyle üste biraz yüzdü sonra gitti uyudu [/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Biraz önce (02:22) ruz sürer gibi 3 damla gentagut sürdüm, sonra suya koydum nazlı nazlı yüzdü biraz ama akıntıya fazla karşı koyamıyor. Motoru kapatınca düz ve güzel yüzüyor. Suyun üstünde biraz hareketsiz uzandı sonra biraz daha yüzdü sonrada kuru alana çıktı uyudu bende ışığı açtım ışığı açınca biraz hareketlendi sonra balerin duruşunda uyudu yine ışık açık kalsın geceyi kuru alanda geçirecek gibi [/font]