Cvp: Yeni Kaplumbağalarım ve Sorunlarım
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kaplumbağa ani bir şekilde öldü [/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Sanki zehirlenmiş gibi yada kalp krizi geçirir gibi haraketler etti. [/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Takla atma ağzını açıp çığlık atmaya çalışa gibi vet. aradım hemen ama oda hiç bir şey yapamadı su zehirlense yada elektrik kaçağı olsa ikisi de etkilenirdi. Aynı miktarda aynı yemleri yiyorlar hareketli canlı hayvanlar video attım ertesi gün kötüleşti 2. gün öldü.[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kayanın üstünde 2-3 kere ağzını açtı ğıııı gibi birses çıkardı ama çığlık atmaya çalışır gibi sonra suya atladı tekrar çıktı tekrar aynısını yaptı sonra onu çıkardım antibiyotik ve vitamin verdim sonra vet ile görüştüm oda 6 saat sonra tekrar yarım doz antibiyotik ver dedi ama 2 saat sonra aynı hareketleri yapıp öldü uzun süre kayanın üstünde tutum ama öldüğünden emin oldum. Bu iki kaplumbağa hastaydı aldığımda ama 1 aydır bir tek sorun bile göstermedi ve birden ani ölümü kafamı karıştırıyor. [/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Şimdi kalan kaplumbağama umarım birşey olmaz ama bu ölen kaplumbağa akciğer enfeksiyonundan ölmedi bence [/font]