Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni sahiplendiğim su kaplumbağası

Arkadaki hasta olan , ağzındaki kan kurumuş duruyor sudan uzak duruyor.

Ekli dosyalar

• IMG_1185.jpeg
    IMG_1185.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1186.jpeg
    IMG_1186.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7
Işığı kapat üstünü havluyla ört odada hiç biryerde ışık açık olmasın yatsınlar

Normalde uyuyorlardı , diğeri yemek için uyandı. Bu yemek yiyor mu bilmiyorum kıyma ve yumurta akı verdim bitmişti ama hangisi yedi bilmiyorum. Araba yolculuğu ile geldikleri 2 saatten fazla belki hala alışamamışlardır . Ses olunca kalkıyorlar hemen

Benimkindemi sorun var acaba uyurken yanında duruyom ses çıkartıyom uyanmiyor

geldiklerinde stressliydiler . Yavaş yavaş alışmaya başladılar onunla ilgili sanırsam .

Lamba yansın ama birkaç cm yukarı kaldırın, hayvan alanda dursun yüzüp efor harcamasın ciğerlerini zorlamasın.

Yarına kadar dinlensin. Yarın ağzına yada yiyor ise yemine 1 damla vitamin damlatıp verin.

Lamba yansın ama birkaç cm yukarı kaldırın, hayvan alanda dursun yüzüp efor harcamasın ciğerlerini zorlamasın.

Yarına kadar dinlensin. Yarın ağzına yada yiyor ise yemine 1 damla vitamin damlatıp verin.
Yemek yemediği için suyuna damlatıyorum genelde deneyeceğim çok ciddi bir şey olmaz di mi kanaması durduğu için?

O durum belirsiz. Kanama durursa sorun olmaz ama ciğerleri kanama devam ederse dolar.

Suya damlatmanın faydası yok. 45 derece açıyla tutup ağzına damlatmaya çalışın yada ruj sürer gibi sürün. Dik tutmayın ciğerlerine kaçar.

Kontrol ediyorum veteriner e kadar nöbetteyim . Dediğinizi yapacağım çok teşekkür ederim.

Merhaba sabahtan beri veteriner bulamadım bugün için , yazanlara baktım dönüş alamadım bazılarından. Kanaması geceden beri bi daha olmadı bu geceyi de geçirebilir mi? Ya da başka öneriniz mevcut mu veteriner konusunda

Veteriner bu şekilde yazdı ; çenesine darbe almış gibi görünüyor ciddi bir durum gibi değil bu çocuğu ayrı bir fanusta temiz suyla tutmanızı tavsiye ederim yara temizliği için crystaline uygulayabilirsiniz sürüngenler hızlı iyileşir eğer 5-6 günde geçmemiş olursa getirmeniz iyi olur. Teşekkür ederim

Geri