Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni sahiplendiğim su kaplumbağası

Veterinere yazdırdım ama günde 3 kere reçete etmiş çok yüksek bir oran gibi geldi. Ağzındaki sıvı hafif koyu kıvamlı akmaya başladı. Hala yemek yediremiyorum vitamin veriyorum. Ekipmanlar tamam su ısısını da ortalama 30 ve üstü tutuyorum.

Günde 1 damla verin. Güçlü antibiyotik ise hayvana zarar verebilir.

Genta 1 damla veriyorum. Veteriner çok anlamadığını söyledi o yüzden güvenmedim. Ses çıkarıyor bugün ve yemek yemedi . Şırınga ile sıvı gıda bulabilirsem vericem . Teşekkür ederim Cem bey .

Gentaya döndüyseniz 2 damla girecek kadar damlatın.

Stick yemi püre gibi yapıp verin ama dikkat edin fazla tazyik vermeyin ciğerlerine kaçar.

Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.

Verdiği antibiyotik baytril ise bu güçlü bir antibiyotik olmakla birlikte akciğer enfeksiyonunda kullanılmaz. Doz aşımı hayvanı öldürür.

Sesler çıkarmaya başladı yarın veterinere yine randevu aldım . Umarım iyileştireceğim . Teşekkür ederim.

Geri