Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni üyemiz

Olmaz hayvanın geldiği yeri düşünürsen iyi.

Gerçi arada akvaryuma koyuyorum geniş ortamda yüzdürüyorum ama çok korkuyo benim suratsız ufakken bu kadar korkak değildi

Yavru Kaplumbağa yüzmeyi pek tercih etmiyor sadece bi kenarda durup bakınmayı tercih ediyor bunun sebebi nedir korkuyo mu yoksa daha alışamadı mı ?

Derin suya ilk girdiklerinde bir korku oluyor. Ayakların yere teması olmadığı içinde bir yere tutunup kalıyorlar zamanla açılır.

Yeni uyemizin adını çirkin koyduk çirkin benim gözümde sağlıklı bir hayvan ama yine de uzman görüşü almak istiyorum görmediğim farketmedigim bir sağlık sorunu var mı yoksa sağlıklı mı?

mailto:/Yk7rG6

mailto:/571MJz

mailto:/8Z7Dq1

Bu da suratsizla artık iyi anlaştıgının karesi anneyle yavrusu gibiler kumrular ????

mailto:/z57556

Gözle görülür birşey yok. Gözler kulaklar sağlam. Hatta büyüme emaresi var. Kabuğun ön orta kısmında bombelik mi var öyle mi çıkmış. Yellow bellyler reslere göre biraz daha uysaldır. Anlaşmaya başladılarsa güzel.

Cvp: Yeni üyemiz

Bombelik yok uysal ama çok korkak bizim çiçikinin cinsi res dimi cem bey?

Evet res hatta kafasını tepesi kırmızı işaretli olacak.

Evet ama suratsızın yanakları kırmızı değil turuncu o sarı yanaklı degil dimi?

Yellow belly renk büyüdükçe sarıya dönebilir.

Nasıl yani şimdi suratsız yellow belly mi? Kafasının üstü sarı yanaklar turuncu?

:neydi:  nasıl ya ben res biliyordum bu yavru res ama nasıl olcak olurmu kii :O

Bir arada bakan var. İlk açtığın konulardan birinde yellow belly diye belirtmiştik diye hatırlıyorum.

Yok o zaman res demiştiniz büyüdükçe yanaklar kızarır demiştiniz 
Yanyana yaşıyorlarsa problem yok demektir  :133:

Kaplumbağamın cinsi kırmızı yanak mı? Diye bir konu başlığı altında sormuşum cinsini şimdi tekrar yine baktım

Hatırladım turuncu renk demiştin. Reslerin bazılarında turuncu renk oluyor. Anlattığında bunu kastediyorsun sandım. Ama bu hayvan yellow belly.

http://tinypic.com/view.php?pic=og06rn&s=5#.VxkU5NWzrCQ

Şimdi dediğin konuya baktım resim göndermemişsin ondan dolayı yanılmışım.

Bende bekliyorum ne zaman yanaklar kızarcak diye bakıyorum gittikçe açılıyor ???????? demek yellowmuş teşekkür ederim küçük olan res dimi büyüyünce sararmaz heralde ????

Evet o zaman yeni üyeydim resim nasıl atılır bilmiyodum tarif etmiştim

Küçük res. Hatta büyüsün bunun canına bile okuyabilir. Resler yırtıktır biraz.

Zarar vermez inşallah gerçi büyügü liderliği koruyor

Bide ufak olan karanlıkta uyumuyor suda ki aydınlık tarafa geciyor üstünü örtünce o neden ?

Geri