olivia-peter
Bordo Bereli
Dun demisim ya seyahat etmekten gunlerim şaştı cumartesi aksam gittim yeni bitti hatta siteyi guncelleme sansimiz olmadi dediler
demek ki senmissin o
neyse yabanciya gitmemis herhangi bir iguana ya da gidebilirdi ;p
23w aldim mecburen 15 w kosturmamin nedeni sadece konumlandirma acisindandi yeni bir lamba alip kullanirim olur biter artik
daha fazla bekletmek istemedim hayvanlari, birde ampul olayinda kargoya guvenemedim.
Vital 250 aldim ben sonuncu oysa ödesmis oluruz
O kalın kaynatsan da batmiyor zaten, Benim kok sorunu biliyorsunuz zaten kaynattigim halde batmadi 2 ay oldu olacak gun aşırı 3 lt yakin su farki yapiyor ama yakinda batacak gibi artik zor yuzuyor
O kalın kaynatsan da batmiyor zaten, Benim kok sorunu biliyorsunuz zaten kaynattigim halde batmadi 2 ay oldu olacak gun aşırı 3 lt yakin su farki yapiyor ama yakinda batacak gibi artik zor yuzuyor
olivia-peter' Alıntı:Dun demisim ya seyahat etmekten gunlerim şaştı cumartesi aksam gittim yeni bitti hatta siteyi guncelleme sansimiz olmadi dedilerdemek ki senmissin o
neyse yabanciya gitmemis herhangi bir iguana ya da gidebilirdi
![]()
23w aldim mecburen 15 w kosturmamin nedeni sadece konumlandirma acisindandi yeni bir lamba alip kullanirim olur biter artik
daha fazla bekletmek istemedim hayvanlari, birde ampul olayinda kargoya guvenemedim.
O kalın kaynatsan da batmiyor zaten, Benim kok sorunu biliyorsunuz zaten kaynattigim halde batmadi 2 ay oldu olacak gun aşırı 3 lt yakin su farki yapiyor ama yakinda batacak gibi artik zor yuzuyor![]()