sulo43
Altın 1 Üye
mikeleenjelo ve salak oisimlerini yurtta ki arkadaslarım taktı
davranıslarına göre
akvaryum resimleri bunlar...
mailto:/fp8p6x.jpg
mailto:/347haft.jpg
mailto:/2m4av0g.jpg
mailto:/2hd2kp0.jpg
mailto:/wvbqc3.jpg
akvaryum baya bi küçük o yüzden 2. bi akvaryumu kuru alan olarak kullanarak en azından yuzme alanalrını arttırdım. birkaç ay sonra 100*100*40 yada 50 cm bir akvaryum yaptırmayı planlıyorum kuru alanları yine ayrı akvaryumda olacak. lamba olarak 100w uva var termometre bulamadım ama elimde kontrolume göre iyi bir mesafede şimdilik
arkadas evden termometre getrdıgınde daha farklı ve saglam bir düzen kurarak yerlestırıcem lambayı. elımde 60w destekleyen bir masa lambası vardı herseyını soktum sadece dıs ıskeletı kaldı kabloları ve duyunu değiştidim. dipde kuvars var daha değiiştiremedim ama kumu aldım silis kumuyla değil ama kucuk mınık taslı bir kum aldım kosesiz taşları oncedende o tarza bir kum kullanıyordum herhangi bir srun olmamısdı. 1 yıl kullandım.
ısıtıcı atman 75w filtre dolphin 3,6w
akvaryumun kucum oldugunu ve kuvars taslarını unutursak yorumlarınızı beklıyorum
bu arada kuru alana 1 kere kendı baslarıan cıktıklarını gordum su an su sevıyesı bıraz azalmıs o normalde birazdaha üstte. ben mikelenjeloyu yem ile kandırarak oraya cıkartmısdım diğeride bi keresınde gece cıkıp kendını koseye gommüşdü. ama onn dısında hi. cıkdıklarını gormedım sizce zamanla çıkarlar mı?
akvaryum resimleri bunlar...
mailto:/fp8p6x.jpg
mailto:/347haft.jpg
mailto:/2m4av0g.jpg
mailto:/2hd2kp0.jpg
mailto:/wvbqc3.jpg
akvaryum baya bi küçük o yüzden 2. bi akvaryumu kuru alan olarak kullanarak en azından yuzme alanalrını arttırdım. birkaç ay sonra 100*100*40 yada 50 cm bir akvaryum yaptırmayı planlıyorum kuru alanları yine ayrı akvaryumda olacak. lamba olarak 100w uva var termometre bulamadım ama elimde kontrolume göre iyi bir mesafede şimdilik
ısıtıcı atman 75w filtre dolphin 3,6w
akvaryumun kucum oldugunu ve kuvars taslarını unutursak yorumlarınızı beklıyorum
bu arada kuru alana 1 kere kendı baslarıan cıktıklarını gordum su an su sevıyesı bıraz azalmıs o normalde birazdaha üstte. ben mikelenjeloyu yem ile kandırarak oraya cıkartmısdım diğeride bi keresınde gece cıkıp kendını koseye gommüşdü. ama onn dısında hi. cıkdıklarını gormedım sizce zamanla çıkarlar mı?