Himura Kenshin
Elmas 3 Üye
Cvp: Akvaryum Kuracağım
Hocam zaten Eheim 2010 iç filtre var. Benim istediğim şey beni bir 4 5 sene idare edecek bir akvaryum. Filtre süngerlerinin linki iyi oldu. Juenden alayım bir ara. Sağolun.
150 lt civarı bulabilirsem uygun fiyata 150 lt alırım. Taşır heralde. Şu an bende bulunan akvaryumun eni 40 değil. .
cem' Alıntı:resimdeki akvaryum için demiştim. eni 40 cm ise bununla devam et. hazır akvaryumlar 200 tl civarlarındadır. daha ucuza da bulabilirsin. 6 mm cam kalınlığında olur. bu seni hayvan 15 cm kabuk boyuna gelene kadar idare eder. üstü için camı çatlatma durumu doğabilir. eni 35 cm veya daha uzun gerekirse ön camı dışa bombeli olanlara bakarsın. bombe orta kısımda 2 cm daha uzunluk verir. dış filtresiz idare edersin sıkıntın fazla su değişimleri olur.
filtre olarak bu ikisinden birini alıp alt haznesine zeolit koyarsan idrar yani amonyağa da kısmen çözüm bulursun. hayvanda tek zaten.
http://www.mamaci.net/U1426,244,jeneca-ipf-2253-akvaryum-ic-filtresi.htm
bu ikincinin ucunda şelale aparatı yok yalnız. motor yeni model 4 W daha az yakıyor. buna karşılık debisi de 160 lt/h daha az. birinciyi tavsiye ederim.
http://www.mamaci.net/U1429,244,jeneca-ipf-4200l-akvaryum-ic-filtresi.htm
bu torbadan da al önce buna sonra yıkayıp alt hazneye yerleştir.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=6679&ad=ti-sert-filtre-malzeme-torbasi
filtre malzemeleri bunlar.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13568&ad=fluval-zeo-karbon-filtre-malzemesi-1200-gr
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11863&ad=jbl-micro-mec-filtre-malzemesi-1-lt
mailto:/urun_detay.aspx?urn=6527&ad=prodac-carbo-zeo-700-gr
mailto:/urun_detay.aspx?urn=6528&ad=prodac-zeolite-filtre-malzemesi-700-gr
Hocam zaten Eheim 2010 iç filtre var. Benim istediğim şey beni bir 4 5 sene idare edecek bir akvaryum. Filtre süngerlerinin linki iyi oldu. Juenden alayım bir ara. Sağolun.
150 lt civarı bulabilirsem uygun fiyata 150 lt alırım. Taşır heralde. Şu an bende bulunan akvaryumun eni 40 değil. .