Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bütçeniz kısıtlıysa ikinci el ilan sitelerine bakın. İkinci el akvaryumlar çok ucuza bulunabiliyor. Camlar çatlak değilse bir kutu akvaryum silikonuyla yeniler kullanırsınız.akvaryum aldığınız ya da yaptırdığınız güvenilir yerler neler? benim hiçbir fikrim yok ve bütçem kısıtlı. hangisi benim için haha uygun olur?
Çarşida 1200tl pahalı dedi almadim internet fiyatları uçmuş.Beyefendinin dediği gibi ikinci eller daha mantıklı. Onlar size uygun değilse, 120 litrelik plastik saklama kapları da geçici süreliğine uygun olabilir.
Şimdilik bu ürünü geçici olarak kullanıyorum mesela.![]()
Genel Markalar Hit Box Gıdaya Uygun Tekerlekli Kasa No42 - 120 Lt Bo289 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Hit Box Gıdaya Uygun Tekerlekli Kasa No42 - 120 Lt Bo289 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim bulduğum en uygunu buydu herşey çok pahalı maalesefÇarşida 1200tl pahalı dedi almadim internet fiyatları uçmuş.
Çarşıda en pahali dukkanda bile 120 lik 3 katı daha ucuz.
Ne ölçüde bir akvaryum düşünüyorsunuz?akvaryum aldığınız ya da yaptırdığınız güvenilir yerler neler? benim hiçbir fikrim yok ve bütçem kısıtlı. hangisi benim için haha uygun olur?
Olur ama kuru alandan kaçış payı az. Oradan kaçabilir.merhaba geç cevap için üzgünüm.
siz bana 80 35 50h ve 7 mm cam kalınlığında bir akvaryum önermiştiniz. sizce fotoğrafını paylaştığım akvaryum kaplumbağam için uygun olur mu (6 yaşında)
O akvaryum o kadar etmez.satıcı açıklamaya bu şekilde yazmış. ısıtıcıyı sonra kendim alsam olur mu çünkü bütçemi aşıyor. fakat hiç bilmiyorum hangi ısıtıcı kalitelidir vs
![]()
Tetra HT 100W Elektronik Akvaryum Isıtıcısı
Tetra HT 100W Elektronik Akvaryum Isıtıcısı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Mikasso K2 Kbl061 28w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul Sarı Işık E27 Halogen Ampul 28 Watt Yok - Fiyatı, Yorumları
Mikasso K2 Kbl061 28w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul Sarı Işık E27 Halogen Ampul 28 Watt Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kap 500tl. Meyve kasası 120tl.
Ekipmanları da attigimi alabilirsiniz.
O akvaryum o kadar etmez.
Filtrenin maddi degeri yok ucuz birşey.
Isıtıcıda çin mali herhalde sifir fiyatina satıyor.
Bu akvaryum yerine 80 litre gıda kabı alin.
Kuru alani kendiniz yapın.
Tetra 100W ısıtıcı yeterli olur.
Ampul sadece bunu kullanıyoruz.
Kuru alanı bu şekilde yapın
Kuru alanı bu şekilde yapın.
Kuru alan yaparken taş ve çim gibi malzemeler kullanmayın.
Taştan soğuk yer. Çim ise pislik tutar göz ve kulak enfeksiyonuna neden olur.
Akvaryum ve kuru alan üstü tamamen açık olmalıdır ama kuru alan duvarları kaçmaması için yüksek olmalıdır.
Kuru alana rahat çıkabileceği şekilde tasarımını yapın. Suya salınım yapacak Veya bakteri tutacak veya soğuk yemesine neden olacak malzemeler kullanmayın.
Bu şekilde askılı kuru alan yapabilirsiniz. Pprc boruları kaynak makinesi ile birleştirin. Üstüne 1. Kalite meyve kasası kaplayın.
![]()
Veya bu şekilde tabana oturtmalı yapabilirsiniz.
![]()
Veya bu şekilde 4 parça cam kestirip akvaryum slikonu ile yapıştırın.
Dikkat edin kuru alandan kacamayacak kadar kuru alan camları yuksek
çokk teşekkür ederim önceliğim akvaryum diğer ekipmanları hallederim her türlü. gıda kapları mantıklı geldi ama plastik olduğu için sakıncalı olmaz mı? formda birisi öl.m akvaryumu gibi bir şey demişti plastikler içinKap 500tl. Meyve kasası 120tl.
Ekipmanları da attigimi alabilirsiniz.
çokk teşekkür ederim önceliğim akvaryum diğer ekipmanları hallederim her türlü. gıda kapları mantıklı geldi ama plastik olduğu için sakıncalı olmaz mı? formda birisi öl.m akvaryumu gibi bir şey demişti plastikler için
akvaryum olarak bunu kullanıyorum onun için küçük biliyorum. yeni akvaryum alana kadar bunda bakmak zorundayım. filtre alacaktım petshop buna olmaz dedi suyunu ve akvaryumunu kendim temizliyorum. kuru alandaki çimleri yediği için söktük. takviye olarak mineral damlatıyorum. kaplumbağam şu anda sağlıklı ama mutlu olsun istiyorum