Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumlara mavi Roxin dalgıç floresan taktım, görüntü güzel oldu

Cvp: Akvaryumlara mavi Roxin dalgıç floresan taktım, görüntü güzel oldu

Emre Üstadım selamlar ,

mailto:/urun_detay.aspx?kat=245&urn=7798

Bu ürün sadece akvayuma görüntü verme amacı ile mi kullanıyorsunuz.Ben kuru alanda gece uykusu için bunu almıştım.extra ısı için kullanılıyor mu?

mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=8037

Teşekkürler.

Evet dalgıç floresanı akvaryum içini ışıklandırmak için aldım. Büyük bir akvaryum olduğu için yukarıdaki kuru alanında etkisiyle akşam çok karanlık oluyor. Hem görsel hemde geceye geçişte loş ışık iyi oluyor.

Night glo kuru alanda uyuyan kaplumbağalar için çok iyi. Isı verdiği için üşümelerini de engelliyor. Bir kaplumbağam bu şekilde uyuduğu için bu üründen de kullanıyorum.

Emre Hocan , sence bu ürün benim akvaryum için uygun olur mu? 6 watt ne kadar ışık verir ??
80*50*50
Birde bunun 3 renklileri var onun farkı ne acaba ? manuel mi seçiyoru rengi ?

dalgıç ampul entagreasyonu nası oluyor . duylar dışardamı oluyor ? lamba su içinde bu konuda ki yönlendirmeleriniz nedir acaba ?

mailto:/urun_detay.aspx?kat=245&urn=11223

orçun benim akvaryumda 100*50*60h. 6 watt olan fazlasıyla yetiyor artıyor. bunun düzeni aynı su ısıtıcısı gibidir farkı balastı fişin içindedir. kablosu 1 mt kadar ona göre prize takıp su içine ve su yüzeyine yakın yatay olarak cama yapıştırabilirsin. sudan çalışır vaziyette de çıkarsan kırılmaz. ben birkaç ay kuru yerde de kullandım yalnız tüpün içinde ucundaki lastikte hafif bir erime yaptı ama ciddi birşey olmuyor. gayet kullanışlı yalnız hayvanlar için bitki ile gölgelenirse iyi olur uyku zamanı gölge bir bitki arkasında uyuyorlar. ben zamanlayıcıya taktım. akşam 19:30 sabah 05:30 arası yakıyorum. bir de kendi vantuzları dandik ben ısıtıcı vantuzu taktım.

gerçekten harika yapmışsınız elinize sağlık <3
mailto:/2q237rl.jpg

bahar bu resmi nereden aldın bizde yeni bir logo bakıyorduk. hoşuma gitti açıkçası.

Bahar Yüce' Alıntı:
gerçekten harika yapmışsınız elinize sağlık <3
mailto:/2q237rl.jpg

Teşekkürler :)
Onların ihtiyaçları tamamlandıktan sonra görselliklede biraz ilgilendim.

dalgıç florassanın ışık dışında bir etkisi varmı internnete mikrop yokedici yazıyor ? ve en küçük boyu kaç tl olur 10 cm falan

Çok fazla değil. Ama Cem akşam gündüz lambaları sönünce bir süre zifiri olmasın ortan biraz loş olsun diye yakıyor. Tabi daha huzurlu oluyorlardır. Bende bulundukları yer hep alacakaranlık olduğu için bu anlamda ihtiyaç duymadım. Zaman zaman aynı yerde durduğumda ve odada ışık açık uyanık olduklarında görsellik için yakıyorum.

En küçüğü 30 cm olarak var. Mikrop yoketme konusunda etkisi gerçekten varmıdır bilmiyorum.

Ben bu konuyu yeni gordum emre abi bir ara girmemistim sende o zaman yazdin herhalde goruntu benim cok hosuma gitti son foto da cok guzel :) gule gule kullan
bu arada baharin koydugu fotograf gercekten guzelmis :)

Cvp: RE: Akvaryumlara mavi Roxin dalgıç floresan taktım, görüntü güzel oldu

AEK' Alıntı:
Çok fazla değil. Ama Cem akşam gündüz lambaları sönünce bir süre zifiri olmasın ortan biraz loş olsun diye yakıyor. Tabi daha huzurlu oluyorlardır. Bende bulundukları yer hep alacakaranlık olduğu için bu anlamda ihtiyaç duymadım. Zaman zaman aynı yerde durduğumda ve odada ışık açık uyanık olduklarında görsellik için yakıyorum.

En küçüğü 30 cm olarak var. Mikrop yoketme konusunda etkisi gerçekten varmıdır bilmiyorum.

petshpcuda varsa alırım buna duy istermi ?

İstemez. Bunun fişinde balastı vardır. Kambayı suya sokup direk fişe takabilirsiniz.

Bunların 4 renklileri var , nasıl çalışıyor üzerinde renk için bir ayar düğmesi mi var acaba?

bu şekilde takılırsa kuru alan içinde yardımcı olurmu acaba ?
fotoraf0062.jpg

Renkler sabit bildiğim kadarıyla değişmiyor. Kuru alana faydası olmaz. Yani ısı vermez.

Emre Bey, 6 w benim akvaryuma yeter mi?

Ben 6 w olanı 60*40*40 olana taktım. O yanınca uyumuyorlar.

Amaç gece uyurken içeride hafif bir ışık olsun ise sizinki için bir köşede 6 w yeterli olur ve uyuyabilirlerde.

Ama benim kullanım amacım akşam aynı odada ışıkları yakıp oturduğumda zaten uyanık oldukları için iç görselliği sağlamaktı. Bu sebeple büyük akvaryuma en güçlüsünden 2 tane koydum. Eğer mantık bu ise sizinkine 6 w değil 8 yada 12 w güçte olan daha iyi olur.

Evet akşam için Emre Bey.Yaklaşık 200 lt su var.8w yeter heralde.Yoksa 12 olup sağlam mı olsun?

mesut ben 100*50*60h ölçüsündeki akvaryuma 6 W kullanıyorum. akşamdan sabaha kadar yanıyor. ışıktan dolayı uyuyamadıkları için ben bitki ile perdeleme yapıp gölge alan yaptım. onun arkasında uyuyorlar. bana yetiyor yani.

Uyanıkken görsellik için ise ben 12 w alırdım. Hem boyda iyi olur. Bendeki 100 cm olan, sanırım 25 w güçte idi. İki tane koydum.

8'lik aldım fena değil. Ancak vantuzlar düşüyor. Kapluşlarım mı yapıyor bilemedim. Nasıl bir çözüm bulmalıyım?

Geri