Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!hendrixster' Alıntı:Benim uzunluk 38 cm eni 18cm.Ne kadarlık bir kum yeterli olur acaba ? bu arada flitremin altında delikler var i sanırsam biraz yanlamasına koyup bu sorunu aşabilirim ? ortalama kaç cm lik bir kum olmalı?
Cagatay' Alıntı:80*40 düşünüyorum
hendrixster' Alıntı:Benim uzunluk 38 cm eni 18cm.Ne kadarlık bir kum yeterli olur acaba ? bu arada flitremin altında delikler var i sanırsam biraz yanlamasına koyup bu sorunu aşabilirim ?
hendrixster' Alıntı:Benim uzunluk 38 cm eni 18cm.Ne kadarlık bir kum yeterli olur acaba ? bu arada flitremin altında delikler var i sanırsam biraz yanlamasına koyup bu sorunu aşabilirim ? ortalama kaç cm lik bir kum olmalı?
cem' Alıntı:çağatay, 5 cm boyda kum uygun. bitki gömme ve hayvanın eşelemesi için. bu da 16 kg yapar ama emrenin dediği gibi fazla alırsan dip sifonu çekimlerinde bir miktar kumda gidiyor. takviye yaparsın ki bir miktar yedekte tutmakta yarar var. veya 20 kg'nin hepsini koyarsan 6 cm'ye yakın olur.
orçun senin akvaryum sanki bu ölçülerden büyük gibi gözüküyor. emre bence 2.0-2,5 kg civarı bu ölçü için yeterli. fazla olursa suya yer kalmayacak. bu akvaryum en fazla ağustosa kadar idare eder. sonrasında değişim şart gözüküyor.
cem' Alıntı:orçun bitki üstüne tutunup sadece kafası dışarda durması veya uyuması için bitkinin 12.5 gibi bir genişlikte (üst kısmındaki yapraklı bölüm) ve su yüksekliğini 22 cm demişsin o boyda yada 20 cm olması lazım dediğim şekilde hayvanın durması için.
hendrixster' Alıntı:Bilmediğim için umarım herşey yolunda giderde güzel bir bir şekilde büyür ise ? Bu ürünü ortlama kaç ay kullanabilirim ?