Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum ve Biraz da öneri lazım...

Cvp: Akvaryumum ve Biraz da öneri lazım...

Tabiki o fiyatı bulur. En azından bir iç filtre ile başlanıp arkasından dış filtreye geçebilirsiniz. Böylece masraf zamana bölünür.
Firma hakkında bilgim yok.

Şan ki akvaryumda yaklaşık 15lt su var ve bu ürünü kullanıyorum mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=3457 ama pek memnun değilim ufak parçalar yanına gidiyor ama gözeneklerden çekmiyor gibi geliyor bana :((

mailto:/urun_detay.aspx?kat=241&urn=3442 bunu alsam muazzam bir fark görürmüyüm ?

Ya da öneriniz ne olur?

Teşekkürler.

İkisi arasında büyük bir fark oluşmaz. Akvaryumda 15 lt su olduğu için verim alınamaması normal. Neticede bu akvaryum ve filtre ile burada ufak balıklar beslenir ama kaplumbağa olmaz. Yani bence akvaryum değişene kadar kendi dip çekimlerinizle gitmelisiniz. Daha güçlü bir filtre alsanız bu seferde akıntıdan hayvan duramaz.

Bu anlamda boşa masrafa gerek yok kanısındayım.

katılıyorum. sonuçta güç açısından bir fark yok ve iç filtre şelaleye nazaran daha performanslı.

Geri