Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tevet0777' Alıntı:Şöyle güzel bir duş filtre al. Birde güzel bir kaliteli bir kuru alan yap. Akvaryumun güzel bence. Yapmışken tam yapmak lazım. Kuru alan ilerde küçük gelir bence. Ben kuru alanı yüksek tuttum anti bakteriel silikon ile güzelce silikonladım. İstersen fotoğraf koyarım. Bu arada sunsun 302a dış filtre al maşallahhı var. Gram suda kir yok. Sadece yüzeyde deriler yüzüyor bazen onlarıda fileyle alıyom. Allah seni inandırsın dış filtre almadan önce 2 günde bir dip çekimi yapmazsam su lağım gibi oluyordu. 2 haftadır sadece eksilen suyu ekliyorum. Hepsi okadar
cem' Alıntı:Suya birşey döktün mü devit, biotopol vs.
tevet0777' Alıntı:Kaplumbağa adalarını gönderdim. Bunlardan al bence
tevet0777' Alıntı:Şöyle güzel bir duş filtre al. Birde güzel bir kaliteli bir kuru alan yap. Akvaryumun güzel bence. Yapmışken tam yapmak lazım. Kuru alan ilerde küçük gelir bence. Ben kuru alanı yüksek tuttum anti bakteriel silikon ile güzelce silikonladım. İstersen fotoğraf koyarım. Bu arada sunsun 302a dış filtre al maşallahhı var. Gram suda kir yok. Sadece yüzeyde deriler yüzüyor bazen onlarıda fileyle alıyom. Allah seni inandırsın dış filtre almadan önce 2 günde bir dip çekimi yapmazsam su lağım gibi oluyordu. 2 haftadır sadece eksilen suyu ekliyorum. Hepsi okadar