SfBayyurt
Taç 4 Üye
Arkadaşlar merhaba
Burada birçok konuda paylaşim ve fikir alişverişi yapiyoruz
Bir hayvansever olarak buradaki hayvanseverlerin fikrini almak istiyorum
Hayvanlari çok seviyorum ve sadece sahiplenerek hayvan sahibi olunmasi gerektigini düşünüyorum.
Ancak kafama takilan bazi noktalar var,,
Pet shoplardan asla hiç bir şekilde alişveriş yapmiyorum çünkü hayvanlar resmen eziyet görüyor.
Peki kuş istersem nasil sahiplenecegim?
Sokakta kedi köpekler var ve muhtaçlari alip sahiplenebiliriz barinaklardan ama kuş nasil olacak?
Bazi kişiler evde kuş üretimi yapiyorlar hobi deseler de sonuçta hayvani parayla satma durumu var ortada...,
Yani birçogumuzun karşi oldugu şeyi yapiyorlar,,hayvani satiyorlar kime sattiklari belli degil parayi veren aliyor belki eziyet edecek ona?
Yani ben şahsen kuşlarimi çogaltmak istesem başkasina satmaya degil vermeye dahi kiyamam güvenemem..
Böyle bir durumda kafam çok karişti..
Bir üreticiden parayla kuş almak kendimle ters düşmek olur gibi geliyor
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Burada birçok konuda paylaşim ve fikir alişverişi yapiyoruz
Bir hayvansever olarak buradaki hayvanseverlerin fikrini almak istiyorum
Hayvanlari çok seviyorum ve sadece sahiplenerek hayvan sahibi olunmasi gerektigini düşünüyorum.
Ancak kafama takilan bazi noktalar var,,
Pet shoplardan asla hiç bir şekilde alişveriş yapmiyorum çünkü hayvanlar resmen eziyet görüyor.
Peki kuş istersem nasil sahiplenecegim?
Sokakta kedi köpekler var ve muhtaçlari alip sahiplenebiliriz barinaklardan ama kuş nasil olacak?
Bazi kişiler evde kuş üretimi yapiyorlar hobi deseler de sonuçta hayvani parayla satma durumu var ortada...,
Yani birçogumuzun karşi oldugu şeyi yapiyorlar,,hayvani satiyorlar kime sattiklari belli degil parayi veren aliyor belki eziyet edecek ona?
Yani ben şahsen kuşlarimi çogaltmak istesem başkasina satmaya degil vermeye dahi kiyamam güvenemem..
Böyle bir durumda kafam çok karişti..
Bir üreticiden parayla kuş almak kendimle ters düşmek olur gibi geliyor
Sizler ne düşünüyorsunuz?