Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arisa&Tyler

Odam tam güneş alıyor, suyun ısısı 28 derece. Dişi kaplumbağam genelde öylece durup etrafı izliyor, pek hareket etmiyor. Gece yarısı çırpınmaya başlıyor; sanırım yansımasına doğru yüzüyor. Kendini yormuyor, sadece etrafa bakmakla yetiniyor.

Benim derdimi küçümsemek sana düşmez. Kime ne ağır gelir, ne önemsiz gelir, bunu sen belirleyemezsin. İnsanların hisleriyle dalga geçmek, sadece empati yoksunu, kendini üstün sanan ama aslında oldukça küçük düşünen insanların işidir. Birine laf söylemeden önce saygının ne olduğunu öğrenmen gerekiyor.

Benim derdimi küçümsemek sana düşmez. Kime ne ağır gelir, ne önemsiz gelir, bunu sen belirleyemezsin. İnsanların hisleriyle dalga geçmek, sadece empati yoksunu, kendini üstün sanan ama aslında oldukça küçük düşünen insanların işidir. Birine laf söylemeden önce saygının ne olduğunu öğrenmen gerekiyor.
Empati yeteneğim var. Hayat hikayeni kastetmedim. Kaplumbağa hakkında soyledim.

☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️. Hüzünlü bir akşam.

Empati yeteneğim var. Hayat hikayeni kastetmedim. Kaplumbağa hakkında soyledim.

☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️. Hüzünlü bir akşam.
Empati yeteneğin varsa, seçtiğin kelimelere dikkat etmen gerekirdi. 'Senin de derdin bitmedi be' gibi bir cümle, hafife alma ve alay içeriyor. Kaplumbağayla ilgili olduğunu söylüyorsan da, bu şekilde ifade etmek yerine daha saygılı bir dil kullanabilirdin.

Empati yeteneğin varsa, seçtiğin kelimelere dikkat etmen gerekirdi. 'Senin de derdin bitmedi be' gibi bir cümle, hafife alma ve alay içeriyor. Kaplumbağayla ilgili olduğunu söylüyorsan da, bu şekilde ifade etmek yerine daha saygılı bir dil kullanabilirdin.
Haklısın özür dilerim daha kibar olmam gerekir.

Yinede bence seninde derdin bitmedi be demek alay degil.

Hatta sevgi cümlesi diyebilirim.

.

Mevsimsel etki kaynaklı olabilir. Yumurta atma için henüz erken.

Geri