turtle123
Bordo Bereli
Gerek yok sabun ile yıkayın her kullanımda1 yıldır 3 ayda bir değiştiriyorum fırçalarını ama unutmuşum yenisini almayı
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Gerek yok sabun ile yıkayın her kullanımda1 yıldır 3 ayda bir değiştiriyorum fırçalarını ama unutmuşum yenisini almayı
Iyice durulayın sabun kalıntısı kalmasınGerek yok sabun ile yıkayın her kullanımda
Yok yenisini alacağım eskiyi onlara layık görmüyorumIyice durulayın sabun kalıntısı kalmasın
Kuru alan yaptin miYok yenisini alacağım eskiyi onlara layık görmüyorum
Hayır babamın yapmasını bekliyorumKuru alan yaptin mi
Kaplumbağaları unutma ama bu bebeler geldi diye
Dürüst olmak gerekirse, kaplumbağaların yerini hiçbir şey tutmaz.Kaplumbağaları unutma ama bu bebeler geldi diye
Öyle özellikle iyi beslenip soğuğa maruz kalmadıklarında canavar gibi oluyorlar.Dürüst olmak gerekirse, kaplumbağaların yerini hiçbir şey tutmaz.
Çok kızgın bakıyor yemesin bizi
Yem için olmasın oÖyle özellikle iyi beslenip soğuğa maruz kalmadıklarında canavar gibi oluyorlar.
Ben hayatımda bu kadar hareketli hayvan görmedim.
Muhabbet kuşu 1,5 haftalık göz bebekleri o yüzden böyle bizim sıpa 4 aylıkÇok kızgın bakıyor yemesin bizi
Yem için olmasın o
Ona şüphe yok bizim kaplumbağalara şükreder hale geldim Pakistan papağanı ısırıp duruyorevet öyle ama benide seviyor o biliyorum. O kadar temizliğini yapıp yemeğini veriyoruz her akşam kıyma yiyor.
Seviyor seviyor![]()
Bişey olur mu. Gözü falan çıkarmasınOna şüphe yok bizim kaplumbağalara şükreder hale geldim Pakistan papağanı ısırıp duruyor
O kadar da değil tabii, ama çok zeki.Bişey olur mu. Gözü falan çıkarmasın