Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kuş bakmak istedim suan cok tatliymisUyuma denmez gözü açık aslında
Pakistan papağanı alma ne alıyorsan al : D çok vahşi ve saldırganKuş bakmak istedim suan cok tatliymis
Vahsi olsun daha iyi anlaşırız canavar kaplumbağamız var canavar kuşta olsunPakistan papağanı alma ne alıyorsan al : D çok vahşi ve saldırgan
Tek hamlede öldürebilirmişVahsi olsun daha iyi anlaşırız canavar kaplumbağamız var canavar kuşta olsun
Ne kadarda sevimliEkli dosyayı görüntüle 14271
Çok mutlu bebeğim : )
Çok zekiler ya ve her şeyi farkında olduğu için bizi istemiyorDün instada aynısını gördüm. Kıza sürekli kiss kiss, kiss kiss deyip öpmesini istedi kız yüz vermeyince arkasını dönüp bitch dedi.![]()
Ne yalan söyleyeyim evcil hayvanlarımdan en çirkini buNe kadarda sevimli![]()
Olmuyor kaçıyor çarşafın altından tutuyorum parmağımı bulup ısırıyorKundakla sende boyle paket yap olmadı mı
Sende onu ısır. Psikopatın psikopatı var.Olmuyor kaçıyor çarşafın altından tutuyorum parmağımı bulup ısırıyor
Ben de gıcıklığına gagasını tutuyorumSende onu ısır. Psikopatın psikopatı var.
Yok gagasinı tutma ondan bence çok rahatsız olur.Ben de gıcıklığına gagasını tutuyorum![]()