Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

samet52

SKF Delisi
Baştan aşağı sistemimi satıyorum

1) 100*40*50h 200 litre akvaryum

mailto:/images/2014/01/21/kufFi.jpg
mailto:/images/2014/01/21/XofdS.jpg
mailto:/images/2014/01/21/tyv7W.jpg
mailto:/images/2014/01/21/LJcXE.jpg
mailto:/images/2014/01/21/A8n0w.jpg
mailto:/images/2014/01/21/o0kKv.jpg
mailto:/images/2014/01/21/oMx3B.jpg
mailto:/images/2014/01/21/wFogV.jpg

Akvaryumu alalı 1 yıl olmadı ama yanaştı , elimden geldiği kadar temizledim dezenfekte ettim iyice isterseniz aldığınızda yıkamadan bile kullanabilecek halde şuan iç dış naylon kaplı içerden dışarı dışardan içeri toz girme çıkma durumu yok , dilerseniz birsu geçirip kullanabilirsiniz

Akvaryum ordu , giresun satılık kargo ile gönderemem burda isteyen olursa ben bizzat araba ile teslim edeceğim dışardan almaya gelen olabilir

Akvaryum ile birlikte 2)silis kum da var kg mı ölçmedim ıslak çünkü kuruyor şuan onu da iyice yıkadım süzdüm onu akvaryumu alacak kişi ile bizzat görüşürüz

mailto:/images/2014/01/21/TngFl.jpg

yine akvaryum ile birlikte 3)kuru alan ve 4)camdan su içi dinlenme yeri hediye olacak
yine akvaryum ile birlikte 5)300 watt ısıtıcı , 6)iç filtre (güçlüdür ama markası sobo) 7) 2 tane arka fon (toplam 4 yüz) 8) çift kanallı hava motoru ve 30 cm hava taşı 9) birkaç bitki vb şeyler de hediye edeceğim
yani kısaca baya hediyesi olacak

Kum (20 ile 30 kg arası tahminim)hariç herşey dahil Fiyat 149.99 tl :)

---------------------------------------------------------------------------------

Yemler

1) jbl energil 1000 ml skt 08.2014

mailto:/images/2014/01/21/DsH9N.jpg
mailto:/images/2014/01/21/UQMj1.jpg
mailto:/images/2014/01/21/8OT9w.jpg

kutunun %75-80 civarı dolu zaten %100 de gelmiyor

juende fiyatını görmedim teleskop akvaryumda 37,68 tl bende fiyat 25 tl

2) sera vital 250 ml skt 12.2014

mailto:/images/2014/01/21/O6KMb.jpg
mailto:/images/2014/01/21/jMLkz.jpg

kutunun % 97 den belki daha fazladır dolu sıfır sayabilirsiniz

juenpet fiyatı 12.90 ben de fiyat 9 tl

3)sera carnivor 250 ml skt 08.2014

mailto:/images/2014/01/21/lBF34.jpg
mailto:/images/2014/01/21/CphqZ.jpg

kutunun yüzde 99 u doludur rafi yiyemiyordu leo ya da verme fırsatım olmadı bu yemi bir kaç kere yedi

juenpet fiyarı 15 tl bendeki fiyat 12 Tl

4) Tetra reptomin 100 ml ( 9 adet ) skt 02.2015 ve 12,2014 olarak 2 tarih de var

mailto:/images/2014/01/21/8gQiA.jpg

hiç açılmamış ambalajları açılmadı

juenpet fiyatı 5.89 tl bendeki fiyat 5 TL

---------------------------------------------------------------------------

Jebo 829 dış filtre

mailto:/images/2014/01/21/fhnKc.jpg
mailto:/images/2014/01/21/k7nuh.jpg
mailto:/images/2014/01/21/01yC.jpg
mailto:/images/2014/01/21/sNuLl.jpg

5 sepetli gayet sessiz ve iyi bir dış filtre 200 litre akvaryumumda hiç sorun yaşamadım

sepette sünger(kullanıldı temiz) lav(tertemiz ama kullanıldı işe yarar mı hala bilmiyorum) seramik (kullanıldı çoğu işe yarar durumda) zeolit (kullanıldı tertemiz işe yarar mı bilmiyorum) kullanılmamış biraz elyaf ile birlikte sunuyorum

isteyen olursa sepetler boş gönderirim kargo tasarrufu için ama fiyat oynamaz

juen ve otuz.com da fiyat göremedim evcil al fiyatı 148.50 tl , n11 fiyatı 156 tl bendeki fiyat 60 TL

---------------------------------------------------------------------------------------

2 adet mango kökü

biri 30 cm biri 45 sanırım tam hatırlamıyorum

ikisi toplam 20 tl ikili satılır

mailto:/images/2014/01/21/y5i9R.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------
Lamba ve aparat

1)26 watt exo terra 5.0 uvb lamba (2.5 ay ya kullanıldı ya kullanılmadı) yurtdışı ürünü voltaj farklı fakat bende voltaj çevirivi ve priz hediye

mailto:/images/2014/01/21/NTh8n.jpg
mailto:/images/2014/01/21/3sEwF.jpg
mailto:/images/2014/01/21/qIugj.jpg
mailto:/images/2014/01/21/govN7.jpg
mailto:/images/2014/01/21/YhbT6.jpg
mailto:/images/2014/01/21/shRw2.jpg

(uvb lambada sadece dibinde siyah bir nokta var)

Fiyat 35 TL

2)2 adet max 40w kıskaçlı masa lambası

tanesi 10 tl

mailto:/images/2014/01/21/AMcGf.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------

Benim için hazırlaması zor bir konu oldu :)

Toplu alımlarda indirim olabilir (alınana göre değerlendiririz9

bugüne kadar birçok şey sattım hep fiyatlarda en ucuz garantisi vermeye çalıştım ve ürünlerin eğrisi doğrusu yazdım umarım bu konuda da öyle olmuştur.

Özel sorular için [email protected]

çok uzun olduğu için unuttuğum birşey , hata vb şeyler olabilir :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kalanlar

200 litre akvaryum
2 adet mango kökü
1 adet masa lambası
1 jebo 829 dış filtre
1000 ml açılmış jbl energil
4 adet 100 ml tetra reptomin (açılmamış)

ürünlerin resimleri ve detaylı ilk mesajımda yer alıyor

ödeme yöntemi havale , eğer get seçerseniz get imkanı sunan sitenin aldığı komisyon fiyata eklenir

Toplu alımda birşeyler yapmaya çalışırım

Özel ulaşım = [email protected]

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

Abi ben akvaryum ve ısıtıcıya talibim.Bir kaç kutu yem olabilir.Bana verirsen kesinleştireceğim.Emre ve Cem abi sizce benimkilere nasıl?
Sansar sız...

Burcu nur sen istanbuldasın sanırım dediğim gibi akvaryumu kargo ile gönderemem hem de sana kargo ücreti çok gelir kırılma riski vb var , ısıtıcı da akvaryumu alana hediye olacak maalesef , yem konusunda istediğin olursa onları kargolayabilirim

Sera carnivor ve balık yem.Adını bilmiyorum kusura bakmayın.Akvaryum işinin olmadığına üzülmedim desem yalan olur artık başka maçlara bakıcaz. :hih: :59:'(

Lambada istediğimi karar verdim.

Burcu Nur dediklerini yollarım tabii ama ödeme için yaşın küçük , ilgilenen biri baban olur varsa Abi'n olur benle iletişime geçerse daha iyi olur

Tamam bir sorayım da ondan sonra.

Ablamın adına olur mu?

Aynı akvaryumu burada buldum.O cam dinlenme alanı ve ısıtıcı kaça patladı peki onu öğrenebilir miyim?

+18 yaşında olmalı.

Ablan kaç yaşında en azından 17-18 yaşında olmalı , su içi dinlenme yeri camcıdan camcıya değişir 10-20 tl tutar ben 15 e yaptırmıştım bu bile çok pahalı ben acele diye kabul etmiştim fiyatı yoksa 10 tlden fazla olması uygun değil

Teşekkürler Cem abi.Peki akvaryumun boyutu beni götürür mü?
Eğer evet dersen annemin haberi var bu hafta sonu veya haftaya gidip alıcam.Babamın dışarı çıkmasını bekliyoruz.Çünkü babam evdeyken böyle şeylerin olmasını istemez.Akvaryuma yer açacağımız için.

Yok abi biz kendimiz yapıcaz.Camcıyla anlaşacağım bana camları o verecek biz silikonlıyıcaz.

Akvaryum silikonu kullanın mutlaka ve cama bulaştırmayaya çalışın kaplumbağa yemeye çalışabilir silikon birikintilerini

O yüzden bu işi babam yapıcak.Onlarda alışmaya başladılar.Teyzem ve sizlerin bana yardımcısı çok teşekkürler.

Kuru alanın boyutu nedir ? talibim ayrı fiyatı varmı

taban uzunluğu 30 cm genişlik 45 cm yükseklik ise 20 cm , kuru alanı camcıda yaptırabilirsiniz , kargoda bu da sıkıntı olur
akvaryum ile beraber hediye orduda olsanız belki yardımcı olabilirdim

Diğer ürünler neyse de açık yemleri elden çıkarsak iyi , hepsi kulanılmışından da ucuz

aslında uv lambaya ihtiyacım varda kararsız kaldım açıkcası :(

voltaj değişik olduğu için kararsızsanız forumdan 2 kişiye sattım bir sıkıntı yaşamadılar bildiğim kadarıyla çünkü voltaj çevirici kullanınca bir şey farketmiyor , kullanılmış olduğu için kararsızsanız ona birşey diyemeyeceğim tabiki

siyahlanma neden olur onu merak ediyorum. hemen alıyımda kaplumbağalar yararlansın diye düşünüpte 1-2 aya gidicekse ondan korkuyorum yani.

siyahlanma genelde ömür ile alakalıdır ama ordaki küçük bir siyahlanma onu ben de anlamadım normalde bu lambalar 1 yıl gider bende ki de ortalama en az 7-8 ay gitmesi lazım çok az kullanıldı , zaten fiyat da ondan düşük sırf yanında vereceğim aparatlar 20 tl değerşnde kargo da ödemiştim ama artık bana lazım olmayacağı için ve elden teslim edeceğim için satıyorum bu şekilde

hmm neyse o zaman senide bu dertten kurtarmak lazım. Uv ı akvaryumsuz filan satıyorsun dımı :)

Geri