Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dibe çöken yemler ve kirlilik

=) Yumurta defolu cikti Cem. Puf oldu =)

Aynen,umarim tektir..

2012'de ilk yumurtlamasinda,bir kac gun sonra ufak birsey daha portletmisti.

Yalniz,yumurtlamadan 4-5 gun once duzelmeye baslamisti. İlginc yani..Oyuzden yine gelebilir tabi.

Yumurta kapiya dayaninca degil dayanirken deliriyor demek ki kaplus.

Cvp: Dibe çöken yemler ve kirlilik

Iyi kurtulmus ben ihtimal vermiyordum ama yumurtaymis, benimki okadar erkekle bile yumurtlamiyor bu hayvan tam uremek icin musait

Değiş tokuş edin her ikisi de rahata ersin.

Cvp: Dibe çöken yemler ve kirlilik

Valla su 160 lik yeni akvaryum gelince berrak hanimda kabul ederse misafir etmek isterim, benimkide onda kalir

Her ikisi de rahat etsin demissin Cem,koptum =)

Vallahi bizimki cok uzun yillardir tek,canina minnet =))

Benim icin sorun olmazdi ama esas sahibi izin vermeyebilir =) Annem =)

Kaplus onun aslinda,alan da,son yila kadar bakan da o. Ama ben foruma girince,tamamen uzerime aldim sorumlulugunu =))

Yilda bir ayni donem diye biliyorum yumurtlamayi. Bir de erkek kaplus olsa bile,evde uremesi saglanabilir mi acaba?

Ne zaman geliyor akvaryumun?Bizimki cok cazgirdir yalniz,ciftlesmek istemezse,senin erkek kaplusun gozunu oyar =)))

Bu hafta geliyor bu yen sistem tasarimimda mumkun olacak zaten turkiyed benim bildig 2 kisi uretti
Yumurtlama donemi bir donem olarak oluyor 3 hafta boyunca falan yumurta atiyor hayvan saglikli yumurtlama doneminde

Valal bizim erkeklerde hircindir ama asil bizim bayandan parmaklarinizi kacirin :)
Bu sene olmaz sanirimda seneye konusuruz anneside izin verirse tabi :)

Tamam,ilerde konusalim bunu =)

O halde 3 hafta boyunca yeni yumurtalar bulabilirim akvaryumda =)))

Dun gece yine ayni saatlerde tuhaf hareketler yapti ama cikmadi birsey.

Geri