Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dış Filtre

Cvp: Dış Filtre

Arkadaslar 200 tl ye mobilyali 200 lt akvaryum buldum. 

Yurtici kargo kirilabilir demis hani verirseniz mesuliyetini kabul etmiyoruz demis.

Satici arkadasta diyorki 70 tl fark oderseniz tertibatli sekilde kargolarim hicbirsey olmaz diyor sizce tertibattan kasti nedir ozel kasayla falanmi dedim evet dedi oyle bir problem olur mu kargoda acaba ?

Akvaryumu kutulayıp sağına soluna birşeyler koyacaktır köpük strafor vb. Yada tahta kasa içine.

Nereden gelecek. Var mı resmi ?

Abi kapakli cerkezkoyden igneadaya gidicek sanirim arkadas kendisi goturucek cumartesi gunu insallahta oyle olur resim atiyorum simdi

[url=mailto:/D2JMp3][img]mailto:/D2JMp3.jpg[/url]*
1 senedir kullaniyormus hicbir sıkıntı cikarmamis

[url=mailto:/0nDq9Y][img]mailto:/0nDq9Y.jpg[/url]*

[url=mailto:/1vdy5B][img]mailto:/1vdy5B.jpg[/url]*

Sen bir bak cem abim, nasıl ?

Guzel bi kapagida vardi ama almadim gerek yok diye

Güzel duruyor. Üste tam kayıt atmamış ama iki kuşak var. Cam kaç milim 6'dan kalın duruyor.

Mobilyanın resmi yok. Dış filtreyi içine mi koymuş.

8 mm abi mobilya kapaksiz sanirim sadece akvaryumu tasimak icin yapilmis bir mobilya.

Adama 150 lira fazla gonderdim cumartesi sabahi kendi arabasiyla goturucek eve yerlestiricekler sagolsun cok yardimci oldu

Bu beni ne kadar idare eder abi ? 100*40*50 ebatinda ?

Akvaryum üstü cam kuru alan yaparsan. 10 cm kadar kaçış boşluğu olacak. Bu da 5 cm kum eklense 35 cm su eder. 5 seneye kadar idare ettirir.

Eve gittiğinde üst ölçülerine bak ona göre kuru alan ölçüsünü ayarlıyalım.

Bu harika oldu işte abim. Tamamdır 2 hafta sonra falan igneadaya gecmis olacağım ölçüleri alır sana söylerim. Cam üstü kuru alanı sipariş ile gönderirler mi acaba ?

abi bir sorum daha olucak, Dış filtreyi temizlerken filtrenin içindeki suyu boşaltıyor muyuz ? Yoksa sadece içindeki malzemeleri alıpmı temizliyoruz ?

Abi birde silis kum alıcam yeni rengi farkedermi ? Beyaz alıyım diyorum güzel gözüksün diye farkedermi sence ?

Dış giltre kovası dışkı kir dolacak. Tabiki temizliyoruz. Hatta akvaryuma ait bir bulaşık süngerin olsun onunla kova içine az bir su koyup yeşil kısmı ile üstünden geç. Yapışmış kir kalıntıları çıksın.

Kuru alanı camcıya yaptır. Rampa uzantısı kargoda kırılır.

Orjinal renk silis sarımtraktır. Tabanda kir göstermez. Beyazda sırıtır.

Tamamdır abim çok teşekkür ederim 10xVeteriner diye hitap edeceğim sana artık vallahi iyiki varsın :)

Geri