Çitlembik0216
As 5 Üye
Cvp: Dış Filtre
Eveet arkadaşlar hiçbiryerde kutu açılımı bulunmayan eheim experience 150'nin görselli kutu açılımı sukaplumbagasi.com'da
Canavarin dış gorunusuyle baslayalım,
[url=mailto:/y55LBL][img]mailto:/y55LBL.jpg[/url]*
İçinden iki medya çıktı bir tanesinde substrat digerinde biyolojik sünger (burda bir sorum var substrati kullanirken paketten cikariyoruz degilmi ?)
[url=mailto:/a3329Q][img]mailto:/a3329Q.jpg[/url]*
Elyaf,Hortum ve aparatlar,
[url=mailto:/2118MA][img]mailto:/2118MA.jpg[/url]*
[url=mailto:/4rrr2A][img]mailto:/4rrr2A.jpg[/url]*
[url=mailto:/OAAA24][img]mailto:/OAAA24.jpg[/url]*
Kafa Motoru,
[url=mailto:/g888jO][img]mailto:/g888jO.jpg[/url]*
İşte böyle 300 TL değerinde bir alman canavarı arkadaşlar. Tavsiye edermisin diyecek olursa 2 hafta sonra takıcağım şuan istanbulda olduğum için o zaman performansınıda belirtirim sizlere.
Eheim pick up 2010 iç filtre,Exo terra turtle bank, haqos-600 dip supurge ve 100 ML sera elyafta dun siparis verdim ve bugun hepsi elimde
Cem abi hangisi uste hangisi alta gelicek belirtirsen çok memnun olurum.
Buda kutusu,
[url=mailto:/E888mA][img]mailto:/E888mA.jpg[/url]*
Eveet arkadaşlar hiçbiryerde kutu açılımı bulunmayan eheim experience 150'nin görselli kutu açılımı sukaplumbagasi.com'da
Canavarin dış gorunusuyle baslayalım,
[url=mailto:/y55LBL][img]mailto:/y55LBL.jpg[/url]*
İçinden iki medya çıktı bir tanesinde substrat digerinde biyolojik sünger (burda bir sorum var substrati kullanirken paketten cikariyoruz degilmi ?)
[url=mailto:/a3329Q][img]mailto:/a3329Q.jpg[/url]*
Elyaf,Hortum ve aparatlar,
[url=mailto:/2118MA][img]mailto:/2118MA.jpg[/url]*
[url=mailto:/4rrr2A][img]mailto:/4rrr2A.jpg[/url]*
[url=mailto:/OAAA24][img]mailto:/OAAA24.jpg[/url]*
Kafa Motoru,
[url=mailto:/g888jO][img]mailto:/g888jO.jpg[/url]*
İşte böyle 300 TL değerinde bir alman canavarı arkadaşlar. Tavsiye edermisin diyecek olursa 2 hafta sonra takıcağım şuan istanbulda olduğum için o zaman performansınıda belirtirim sizlere.
Eheim pick up 2010 iç filtre,Exo terra turtle bank, haqos-600 dip supurge ve 100 ML sera elyafta dun siparis verdim ve bugun hepsi elimde
Cem abi hangisi uste hangisi alta gelicek belirtirsen çok memnun olurum.
Buda kutusu,
[url=mailto:/E888mA][img]mailto:/E888mA.jpg[/url]*