Tşkler tamamdir bide iç filtre nasıl yerleştirmeliyim su çıkan taraf nereye bakmaliVitasand pro 78 marka sarı silis kum alabilirsiniz.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tşkler tamamdir bide iç filtre nasıl yerleştirmeliyim su çıkan taraf nereye bakmaliVitasand pro 78 marka sarı silis kum alabilirsiniz.
Cem bey filtre nasıl olmuş kaç saat çaliştırmam lazımPul biçiminde kavlama var. Silis kuma sürtüp zamanla atar. Şu an plakalar sıkı duruyor.
Pardon atayımSıkı duruyor dediğim açılma yok.
Filtre 24 saat çalışacak. Resim yok.
Pardon arıyorum hemen dibe dalmıyor ki alt tabakayı süiris kuma sürtsün garip bir kız filtreyi atıyorum tşklerSıkı duruyor dediğim açılma yok.
Filtre 24 saat çalışacak. Resim yok.
Taamadır tşkler çok sagolunFiltreyi ısıtıcıya doğru çevirin. Yani vantuzları kısa cama yapıştırın. Hayvan dekora çıkmak isterse sirkülasyon zorlar bir de su dekora çarpacağı için sirkülasyonun debisini düşürecektir. Isıtıcıda bu fazla bir sorun yaratmaz ve ısı akvaryuma daha iyi yayılır.
Cem bey kilo ne olmali ya dobi 6 aylık kaç gr veya ne olmali kilosuIsıtma lambasını alınca suyu 28 derece olacak şekilde ayarlayın. Bunun için iç derece kullanmanız net ısı değerini verir.
Hayvanın mümkünse başı dışarıda iken gözlerinin resmini çekip atabilir misiniz?
Cem bey merhaba dobi sabah çok güzel yemek yedi sonra agzını acıp kapatıyor kafasını uzatarak cenesini acıp kapatıypr neden acaba deniz mercimegi almıştım ondanda yedi dün akşam ondanda olurmu yedikten Sonra olduIsıtma lambasını alınca suyu 28 derece olacak şekilde ayarlayın. Bunun için iç derece kullanmanız net ısı değerini verir.
Hayvanın mümkünse başı dışarıda iken gözlerinin resmini çekip atabilir misiniz?
Tamamdir agızdan çıktı1 hafta gentaguttan sabah akşam 2 damla verin. Sonra bakalım.
3 gün boyunca günde bir kez 1 damla vitamin verin.
O beyaz şeyleri ağızdan mı çıkarıyor eski derileri mi atıyor.
Dimi tşkler cevap içinO zaman iltihap atıyor.