Cvp: Erkek kaplumbagamin cinsel ortamındaki tuhaflik
eser bey evt evladım gibi seviyom sagolun en iyi siz anladınız beni yaralı hayvan şuanda iyi veteriner buldum ama oda hayvana cerrahi mudahale için çok geç kalınmış dedi bir tedavi verdi berrak abla onu uyguluyom mayıs papatyasını kaynat suyunada hayvanı sok 10 dk beklet hergun bu işlemi yap kasları rahatlatır belki kendi kendine toparlar dedi ve mutlaka kan yapıcı sebzeler yedir hiçbişi yemezse hayvan guç toplayamaz bu sefer açlıktan ölür dedi ...akvaryum meselesine gelincede bir petshopçuya gittim dun 85 cm akvaryum siparişi verdim gelince arayacaklar gidip alıcam mal dagıtım zmanında gelicekmiş geldiği zman gidip alıcam
evt eser bey hatsafada bağlandım
biliyom berrak abla onların hesabını nasıl vercem onu duşunuyom kesin cehennemi boyluycam

gerçi müstah bana cehennem
yem yemedi ama balık ve kıvırcık verdim yedi abla

ve az once baktım şeyini toparlamaya hareket ettirmeye çalışıyordu zorluyordu kendini
berrak abla az önce karahindiba verdim elimle zorla yedirdim yedi çıkarmadı marul ve maydonoz verdim normalde cem abi maydanoz verilmez dedi ama veterinere sordum kan yapması için ver dedi sonra biber sıgır eti mezgit ton balıgı felanda yedir kan yapsınki hayvan cana gelsin dedi
yaptıklarımı sana rapor edim dedim
vucudundaki kan depolarında azalma varmış ondan kendiliğinden toparlayamıyor olabilir dedi önce dedi vucudunda kaybettiği kan ve vitamınleri çogalmaısna yardım etmeliyiz sonra cinsel organıyla ilgileniriz dedi neden önce yara ile ilgilenmiyosunuz dedim oda önce kan yapması lazım vucudunki hayvan güçlensin güçlendiğinde bakıcaz duruma kendi toparlarsa ne ala yok toparlayamazsa trabzona getirmen gerek dedi buldugum veteriner bizim arkadaşın veterineri çok iyi anlıyor kaplumbaga ve surungenlerden..
berrak abla veteriner dut yedir dedi versem bişi olurmu bulabilirsem tabi kan yapar dedi de?