yosuntosun
Bordo Bereli
Lamba.Bu hayvanın dokunduğu su ısıtıcı mı lamba mı?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Lamba.Bu hayvanın dokunduğu su ısıtıcı mı lamba mı?
hayvanın suyu çok kirli gibi görünüyor bence suyunu değiştir.bu sekil taktim
kumdan dolayi oyle dun degistirdim.hayvanın suyu çok kirli gibi görünüyor bence suyunu değiştir.
eğer iç filtre 24 saat çalışmazsa o bulanıklık geçmez. o yüzden daha düşük debisi olan bir iç filtre almanı öneririm.kumdan dolayi oyle dun degistirdim.
Dokunamadığı sürece sorun yok.tamam biraz daha yukarı cektim böyle kalinca sorun yasanmaz degilmi
sizin dediklerinizin hep tam tersi cıktıgı icin cem beyden cevap bekliyorumDokunamadığı sürece sorun yok.
tamam o zaman bundan sonra açtığın hiçbir konuya cevap vermeyelim sen bilirsin dostum biz sadece bildiğimiz kadar bilgiyle yardım etmeye çalışıyoruz ama istemiyosan sen bilirsin tabiikisizin dediklerinizin hep tam tersi cıktıgı icin cem beyden cevap bekliyorum
yahu cetemi oldunuz ikiniz basıma adam sabahtan beri aksi aksi konusuyo dogru duzgun cevap vermiyoki cem bey boyle takin dedi diyorum sen kaplumbaga bakma diyotamam o zaman bundan sonra açtığın hiçbir konuya cevap vermeyelim sen bilirsin dostum biz sadece bildiğimiz kadar bilgiyle yardım etmeye çalışıyoruz ama istemiyosan sen bilirsin tabiiki
ya aslında aksi değil dostum sen yanlış anlıyorsun. sana önerim akvaryuma herhangi bir şey yapmadan önce cem bey e sorman. birşey sormadan kendi başına birşey yapınca çok kötü sonuçlar doğurabilir o yüzden yani biz kaplumbağanın iyiliği için konuşuyoruz.yahu cetemi oldunuz ikiniz basıma adam sabahtan beri aksi aksi konusuyo dogru duzgun cevap vermiyoki cem bey boyle takin dedi diyorum sen kaplumbaga bakma diyo
onu takarken zaten cem beye sordum ve boyle takmami soyledi bunu "yosuntosun" a anlatiyorum Kaplumbaga bakma diyoya aslında aksi değil dostum sen yanlış anlıyorsun. sana önerim akvaryuma herhangi bir şey yapmadan önce cem bey e sorman. birşey sormadan kendi başına birşey yapınca çok kötü sonuçlar doğurabilir o yüzden yani biz kaplumbağanın iyiliği için konuşuyoruz.