Tamam.Teşekkürler camın üst kısmına yüzük vantuzla sabitledim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tamam.Teşekkürler camın üst kısmına yüzük vantuzla sabitledim
yani mantar olsa bile ısıtıcı lamba sayesinde ortadan kaybolur mu?Mantar su sıcaklığı ile alakalı değildir. İyice sterilize edilmeyen birşey konduğunda bulaşır.
Mantar nem ister kuru ortamda yaşayamaz. Isıtma lambasının bir etkisi de budur. Kabuk kuruduğunda üzerinde biolojik oluşumlar barınamaz.
metilen mavisini nerden bulabilirim ve kaç damla damlatacağım? bu arada hayvanda mantar olduğunu nasıl anlarım benim kaplumbağanın kabuğu baya beyaz oldu ve kabuğu karalaşmaya başladı.Plaka üstünde ise ıslak diş fırçasına tuz döküp fırçalayarak çıkarırız. İçine işlemiş ise ısıtma lambası ile kurutarak çoğalmasını önler izole ederiz ta ki plaka açılıp atılana kadar. Ama suda mantar bakterileri aktiftir. Hayvan iyileşince akvaryumu komple yıkayıp steril ederiz. Ayrıca sudaki mantar için metilen mavisi de etkilidir. Bu süreçte onu da suya damlatırız. Yalnız balıklardaki gibi fazla değil. Hayvanları sarhoş eder. Bu hayvanlar akciğer solunumu yapıyor.
Tamam boyle iyi. Sen birde filtreye çözüm bul. Isıtıcı lamba olmak zorunda kabukta mantar vs olmamasi icin. En kisa sürede ısıtıcı lambayi alBoyle taktim dokunamiyor karasinin ustunde olmadigi icin dokunmaya calisiyo ama basaramiyo
satıcıyla konuştum aquatic sunsunun markasıymış yeni kutusunda sunsun yazıyormuş zaten ürün fotoğraftakinin aynısı.Alıcı ile iletişim kur. Yanlış ürün göndermişsiniz diye.
Aldığın sitede bununla ilgili bir konu varsa orada da bilgi ver. Sakın kullanma kutusunu açma.
Birde resmini çek bakayım uygun mu. Gücü debisi nedir bilgi ver.
Arkadaşlar kargo ile gelen ürünleri kargo elemanının yanında açıp kontrol edin. Bozuk, kırık yada böyle farklı marka olabilir.
Hemen tutanak tutturup iade edin. Yenisini yada yoksa parasını iade ederler.
telefonum bozuk şu anda resim çekemiyorum maalesef. yani kaplumbağa önüne geçtiğinde savruluyor musluğuyla kıstığım halde. onun için bir problem yaratır mı bilmiyorum ama temizliği güzel gibi.Alıcı ile iletişim kur. Yanlış ürün göndermişsiniz diye.
Aldığın sitede bununla ilgili bir konu varsa orada da bilgi ver. Sakın kullanma kutusunu açma.
Birde resmini çek bakayım uygun mu. Gücü debisi nedir bilgi ver.
Arkadaşlar kargo ile gelen ürünleri kargo elemanının yanında açıp kontrol edin. Bozuk, kırık yada böyle farklı marka olabilir.
Hemen tutanak tutturup iade edin. Yenisini yada yoksa parasını iade ederler.