Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kameran sanırım biraz kötü o yüzden pek seçilmiyor resimdekiler bu yüzden farkındaysan bende net cevap veremiyorum bazı sorularına.onu takarken zaten cem beye sordum ve boyle takmami soyledi bunu "yosuntosun" a anlatiyorum Kaplumbaga bakma diyo
Çekerken biraz titretiyorum ondankameran sanırım biraz kötü o yüzden pek seçilmiyor resimdekiler bu yüzden farkındaysan bende net cevap veremiyorum bazı sorularına.
Aama bilmis bilmis cevap vermesini gerektirmiyorki resimler ben sadece isigi taktigim yeri soyluyorum bu diyo isigi cikar hayvan yanar cani acir sanki ateş yaktık hayvanin akvaryumdakameran sanırım biraz kötü o yüzden pek seçilmiyor resimdekiler bu yüzden farkındaysan bende net cevap veremiyorum bazı sorularına.
ışık tam gözükmediği için ve wattını bilmiyorsa onu ısıtıcı lamba olarak düşünmüş olabilir yani kötü bir amaçla söylemedi(k) o cümleleri.Aama bilmis bilmis cevap vermesini gerektirmiyorki resimler ben sadece isigi taktigim yeri soyluyorum bu diyo isigi cikar hayvan yanar cani acir sanki ateş yaktık hayvanin akvaryumda
budüz akvaryum isiticisi isik yaniyo bide etrafi isitiyo ama camı cok sıcak nası yükselticem.
camı çok sıcak dediğin ve ısıtıcı dediğin için yanlış anlamış olabilir.
aslında bir video çeksen güzel olur filtre çalışırken.ic filtre seyinde kanalinda 8w oldugunu yazmistim.
akvaryum isiticisina ne diyem mahmutmu diyemcamı çok sıcak dediğin ve ısıtıcı dediğin için yanlış anlamış olabilir.
akvaryum ısıtıcısı diyince insanın aklına çok şey gelebiliyor. mesela ısıtıcı lamba vb..akvaryum isiticisina ne diyem mahmutmu diyem
burda isiticinin fotosunu attim hala lamba diyo?surdaki mavi olan
cem bey bu arada aklıma gelmişken sorayım, ısıtıcı lamba olan bi akvaryumda hayvana mantar bulaşır mı?Arkadaşlar konuları sohbet odasına çeviriyorsunuz. Bakarken esas konuları farkedemiyorum onun için konudışı yazılar yazmayın.
İkincisi net bilgi sahibi olmadığınız konulardafikir beyan etmeyin. Yardım edeyim derken yanlış yönlerdirme ve uygulamalarla hayvanlara zarar verebilirsiniz.
Mümkün olduğunca her yazdığım yazıyı okuyun. Birinde o an aklıma gelmeyen bir bilgiyi başka bir konuda ekleyebilirim.