Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

bumble bee

Bordo Bereli
Arkadaşlar merhaba,

Yoğun iş temposu ve diğer bir kaç sebeplerden ötürü foruma eskisi kadar giremiyorum bu aralar. İnşallah hiç birinizin sağlığında ve kaplumbağaların da sağlıklarında sıkıntı yoktur.

Zamanında benimde temin etmekte sıkıntı çektiğim, bizim kaplumbağalara uygun uvb lambalarda hala sıkıntılar devam etmekte. Bulunduğum ilde alışveriş yaptığım petshopa zamanında iletişim bilgilerimi bırakmıştım, eğer olur da uvb lambalardan bize uygun olanını getirtme imkanın varsa mutlaka haber verirsin diye. Bugün bir dönüş gerçekleşti ve "Exo terra repti glo 5.0" ( mailto:/user_images/531/1887531_110308133102_Exo_terra_repti_glo_5.0_uvb_26w.jpg ) getirtmeye başladığını ve fiyat olarak toplu alımda ise indirim yapabileceğini söyledi. Açıkçası telefonda iken fazla zamanım yoktu ve Ayaküstü görüşmemize istinaden tahmini fiyat beni şok etti. Şu anda elindekileri tüketmiş 17.01.2014 Cuma günü sınırlı sayıda getirecekmiş. Şahsen ben 3 tane alacağım normal fiyattan, ama olursa toplu alım yapmam halinde indirim yapabileceğini belirtince sizinlede konuşayım ihtiyacınız varsa toplu alıma gidelim dedim. İstanbul içinde elden verebileceğim gibi diğer il ve elden almaya imkanı olmayanlar için tarafımca kargolama yapılabilir.

Fiyatına gelince;

Exo terra 26 w uvb lamba : 65 TL
Exo terra 13 w uvb lamba : 60 TL

Alacak sayısına göre fiyatı net öğreneceğim. Cuma gününe kadar net sayı gelince tutar daha da netleşir. Alacak kişiler alacağı modeli ve adedi net belirtirse ilerde sıkıntı olmaz.

*Lambalar bu eski 5.0 modellerinden, yeni piyasaya çıkan "exo terra 100" değil.
**Ben tahminimce sayılı gelmiştir diye bulunca 3 tane alacağım, alacak arkadaşların da en azında +1 stoklama yoluna gitmesini öneririm.

Cvp: Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

gayet uygun düşünülür :) bir şey sormak istiyorum ebay.com adresını blıyorsunuzdur. Toplu alım ıcın ordan yapmıs olsak suanda exo terra uvb 5.0 26w 15 dolar mı neydı. Fakat gelısı fln nasıl oluyor onu tam blmıyorm bı arkadasım ordan alısverıs yapıyordu ona ulasırsam burdan da ılgılenenlere duyuru yapabılırım. sizin bilginiz varmı diye sorayım dedim benimde acil uv lamba almam lazım da konuyu gorunce sorayım dedım :)

Bizleri düşündüğünüz için teşekkürler.

yine alternatif olarak amazon.comdan toplu olarak alınırsa kargo bölüneceğin ucuza gelir 10-12 dolara arası sürekli değişen fiyatı var ben ordan aldığımı kullanıyorum 2 arkadaşa da ordan satmıştım

emin istanbulda hangi semtti ? şuan değil ama adresi verirsen selamınla gidip alabilirim belki ilerleyen günlerde

hatırladığım kadarıyla gümrükte 75 € üstü katlanıyordu. ama çoklu alımda shipping ücretinde indirim veya ücret alınmayabilir. bir de kişi başı maliyet bölüneceği için az olacaktır. bir de diğer şehirlere gönderimde kargo ücreti var. ama eminden alsanızda bu ücret olacak bunu katmayın.

bu işlerle uğraşmak istemeyen için emin'den temin yoluna gidilebilir. mecburiyet bazı şeyleri göz ardı ettiriyor.

Genelde böyle bir durum oldumu orada burada alternatif var deniliyor ama ben Samet dışında cidden dışardan alım yapan görmedim. Kolayda değil tabi. Juendeki uvb fiyatlarına bakınca bence çok iyi.

nette yazana göre 100 $ (urun+kargo bedeli) olmalı en fazla. Ustundekı urunelrde skntı oluyormus yanı 5-6 tane alsakta 10 dolarda kargo ucretı olsa skntı olmaz sanrm :) ama bı bılenden de ogrenmek lazm. Konuyu gorunce soraym dedım :)

aslnda yurt dısında 15-20 dolar arasında degısıyor. Juen neden bu kdr pahalı satıyor. 40 tl e alıyor 140 tl fln satıyor ( ebay a gore dusunursek) hos rekabet olmadıgı ıcın ve sınırlı sayıda oldugu ıcınde olablır ama ne blm bu konuda eksıgım var daha da zorluyor beni bu kadar pahalı olması:)

juende satılanlar uva+uvb. bu ampul sadece uvb içeriyor. kısıtlı üretim, üretim maliyetleri yabancı para yüksekliği fiyata otomatik yansıyor.

Bunlar eski sürüm Cem. Bunlarda uva da var. Juenin sattıklarının yurtdışı fiyatlarınıda görüp çok ucuz olmadıklarını anlamıştık.
Sonuçta satıcılar ithalatçı kârı, gümrük, yol, vergi ve kendi kârını koyunca bu fiyatlar çıkıyor.

uva varsa bu fiyata kaçmaz. bizim namibanın gittigidiyorda satılan fiyatı kadar.

burası türkiye satıldığı fiyat kadar vergi vermeye alıştık her şeyde.

cem' Alıntı:
uva varsa bu fiyata kaçmaz. bizim namibanın gittigidiyorda satılan fiyatı kadar.

burası türkiye satıldığı fiyat kadar vergi vermeye alıştık her şeyde.

hahaha politik tepki :) istanbuldaki adresi öğrensek en ölüsü 60a alınabilir aslında.. eminden cevap bekliyorum

Cem abi, Ben iki tane namiba almıştım sende hatırlarsın bu gitti gidiyordan ki, 70 TL civarıydı herhalde. Geçen hafta 2.sini de patlattım. İçim juenden JBL e 120 vermeye gitmiyordu namibaları o fiyattan alınca. O sıra bu çıkıncı iyi oldu açıkcası

Berk, Merkez M. Çiğdem Cad. No:46/1 Avcılar, İstanbul Atakan Petshop. 212-695 42 55 Ahmet bey ile görüşebilirsin.

Emre abi sen 13 w olanında 4 tane düşünüyordun herhalde ?

Bugün bir net sayı belirtilirse toplu alım için tekrardan görüşeceğim olmazsa perakende fiyatında alınır.

geniş bir kuru alana sahip olan için 26 W olanı almak daha mantıklı aradaki fiyat farkı önemsiz. mesafe yukarı çekildiğinde ışıma alanı artacaktır. ama küçük bir kuru alan ve deveboynu lambası olup yükseltme imkanı olmayan için 13 W yeterli olacaktır.

emin kendileri kargolama yapıyor mu ? yoksa iki tane 26 W olandan bana al. tüm masraflarıyla parayı hesabına yatırırım. inşallah yeni geleceklerde fiyat artışı olmaz.

Aslında bende 2 tane 13 w, 2 tane 26 w alayım. Bahar sonu bir akvaryumu büyüteceğim ve kuru alan için bunda da güçlü olan kullanırım. Yer Avcılar ise bende seninle gelirim. Kargo vs uğraşmamış olursun. Hemde yüzyüze görüşmüş oluruz.

Birde 13 w olan her mandallı lambaya göbek boyuyu uygunluğu ile takılabiliyor. Arkadaşların aklında bulunsun. Mesafeside 20 cm den konumlandırma sebebi ile kısa mesafesi olanlar için daha uygun.

Merhaba,

Bende ihaleye 2 adet 13W ile ortak olmak istiyorum. Beni de yazın listeye lütfen :)

mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-kompact-florasan-26w-5-0-uvb-100796464
Ben 2 tane aldım 19 adet mevcut şuan fiyatta uygun ve bittikçe yenisi getiriliyor ihtiyacı olan burdan temin edebilir.

Az önce görüştüğümde söyledi gittigidiyor'ada koyduğunu adam. Yalnız 19 adet stok dediğine bakmayın, yarın getirecekmiş adam ürünleri. Bir gün beklemeden sıkıntı olmaz herhalde. Eğer toplu alım yapılacaksa bu tutarlarda 3-5 TL aşağısı olacak siz bilirsiniz.

Yalnız 13 w olan 55 TL yazılmış. Bana 60 TL fiyat verdin dediğimde, gitti gidiyora yanlış yazıldığını ve düzeltileceğini söylediler.

55 tl iken alım yapılırsa o fiyattan vermek zorunda. alana yansıtamaz.

Arkadaşlar lambalar bugün elime geçti. Telefonda eski repti glo demesine rağmen, exo terra nın yeni piyasaya sunduğu uvb lambalarından.

mailto:/wi80m9.jpg
mailto:/f57tpt.jpg
mailto:/2e0vf4y.jpg
mailto:/2yob994.jpg

Geri