Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

Cvp: Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

bendeki de bundan , bende 26 w yazıyor sizde 25 watt onu anlamadım , bende akşamki açacağım ilanda az kullandığım (2-2.5 ay rafiyi bazen ayırdığım zamanlar olduğu için o kadar bile kullanamadığım) 26 w uvb lambayı satıcam ihtiyacı olanlar akşam bakabilir

emin bana iki tane al. özelden tam isim ve hesap no ile birlikte kargo vb ücret toplamını da yaz. parayı gönderip adresi yazayım.

samet52' Alıntı:
bendeki de bundan , bende 26 w yazıyor sizde 25 watt onu anlamadım , bende akşamki açacağım ilanda az kullandığım (2-2.5 ay rafiyi bazen ayırdığım zamanlar olduğu için o kadar bile kullanamadığım) 26 w uvb lambayı satıcam ihtiyacı olanlar akşam bakabilir

Samet
Gelir gelmez siteden ilk işim şu 25w olayına bakmak oldu zaten. mailto:/en/products/reptile_uvb100.php Yeni piyasaya sundukları ürünlerde Amerika için 26 w, Avrupa için 25w olarak yapmışlar. 13w liklerde sabit.

cem' Alıntı:
emin bana iki tane al. özelden tam isim ve hesap no ile birlikte kargo vb ücret toplamını da yaz. parayı gönderip adresi yazayım.

Tamam Cem abi.

Cem abi,
Adamın elinde yine kalmamış. Herhalde bizden de alan oluyor, Bugün siparişini verip yarın getirtecekmiş. Sana iki tane yazıyorum. Daha alacak varsa burdan söylerse 3-5 ucuza TL ucuza alabilirim.

Soner sen alacaktın herhalde 2 tane 13 w

emin amerika dedinde voltu 220-230 değil mi 110 v olmasın.

Evet Emin. Özelden iletişim bilgilerini gönderebilirsen konuşalım. Ya da mail de atabilirsin.

cem' Alıntı:
emin amerika dedinde voltu 220-230 değil mi 110 v olmasın.

Bi altını koymamışım kutunun Cem abi. 220-240 V. Bende akşam deneyeceğim daha takmadım bile

mailto:/mcwzlh.jpg

tamamdır. exo terrada buna dikkat etmek gerek her iki voltta ürünleri var.

Emin, bende 2 tane 26 w, 2 tane 13 w istiyorum, unutma. Hatta ben elden yaparım seninle alışverişi. Haberleşelim.

Gelmir' Alıntı:
Evet Emin. Özelden iletişim bilgilerini gönderebilirsen konuşalım. Ya da mail de atabilirsin.

Soner, netleştirdiysen birazdan arayıp yarına sipariş verdireceğim

Emin Cem e cevap vermişsin, benim mesaj bir üstte :)
Tamam toparladık :)

Karışıklık olmuş abi :)

Soner'lede görüştük toplamda 10 a tamamladık. Şimdi adamla görüştüm 65 TL olan 25 w leri 61 TL den, 60 TL olan 13 w leride 56TL den anlaştık bu alım için. Kargo ile gönderilecek kişiler için ise, bugün bana gönderdikleri kargoya 5 Lire 10 kuruş ödedim.

Detaylı bilgiler için özel mesaj gönderiyorum herkese

emin ben 25 w olandan istiyorum iki tane şimdi gördüm fiyatları. sen 13 w olanı yazmışsın. benimki 122 tl tutuyor o zaman.

Emin, evde bakınca jbl 15 w yedeklerim olduğunu gördüm. Bu sebeple yeni kuracağım akvaryumunda kuru alanı yüksek olacağından sen benim 4 ampulüde 25 w olandan yapıver. Eğer henüz aramadıysan böyle yapıver.

Yarın bir konuşayım abi, haber veririm sana.

Emin selam,

Ne yaptın? Görev tamam mı :p

Bak sana mesaj atmayı unuttum :/ bugün elinde olur Soner, dün kargoya verilmişti.

Ulaşınca buradan sağlamlığı konusunda yazarsın

Az önce ürünler elime ulaştı. Gazete kağıtlarıyla çok güzel kutulanmıştı. Sıkıntı yoktu yani. Ürünlerin de kontrolünü de yaptım. Tertemiz. Çaban ve uğraşın için çok teşekkür ederim Emin.

Geri