Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

Emre Abi zeolitide juenden yada otuzdan önerirmisin ekstra kargo parası ödemiyim birde 2 tane alınacak

Cvp: Filtre Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

Otuzda bir tane tercih ettiğim vardı ama Juende aynı ürün fiyat olarak daha uygun.

Juen: Benim tercih sıralamama göre yazdım.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=8444&ad=fluval-amonyak-giderici-filtre-malzemesi-540-gr
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11866&ad=jbl-bio-nitrat-ex-nitrat-dusurucu-filtre-malzemesi-240-gr
mailto:/urun_detay.aspx?urn=16889&ad=hydor-natural-zeolite-filtre-malzemesi-550-gr
mailto:/urun_detay.aspx?urn=6528&ad=prodac-zeolite-filtre-malzemesi-700-gr

Birde ben sünger olarak bunu kullanıyorum. Ama fiyat olarak Cem uygunlarını vermiş.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=8377&ad=biyolojik-mavi-sunger-50-cm

ben her şeyi juenden yazdım yaşarcan ekstra şeylerde alırsan yani 150 tl'yi geçersen kargo ücretsiz. otuzda ürün kısıtlı.

nitrat ex ve fluval yerine jbl micromec ikisinin işini görür.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11863&ad=jbl-micro-mec-filtre-malzemesi-1-lt nitrat ex tek kullanımlık o kadar paraya ciddi bir durum yoksa yazık olur.

Micromech biraz karışık bir ürün Cem. Bu şu sera siporax gibi hani bir ara Sefa öneriyordu sanırım onada benziyor. Teştlerde yan yana denemeleri var. Ben fazla ürün doldurduğum için çeşt olarak görevini yapar ama zeolitlerdn yani amonyak nitrat dönüştürücülerden kullanması daha iyi olmaz mı? Senin verdiğin hydor gibi.

Abi zaten bu gece güzel bir liste yapıcam son sizin dediklerinizle ona göre sipariş vericem artık konuyu baştan aşşağı okumam gerekicek :)

ama nitrat ex i alamam sanırım biraz pahalı önce ilk etap alışverişini yapayım 6 ay 8 ay sonra yanına takviyelerle birlikte alırız abi zeolitler hep 500 lük onlarda pahalıya denk gelicek juen linklerinden en üsttekimi Emre abi o zaman ?

hydor benim gayet hoşuma gitti. sonraki alımda onu da almayı düşünüyorum. nitrat için şu aşamada gerek yok pahalı ürün.

hydor seramik değilmiydi abi ben zeoliti sormuştum ?

bu zeolitten bahsediyoruz yaşarcan.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=16889&ad=hydor-natural-zeolite-filtre-malzemesi-550-gr

Evet bencede sana bu zeolit uyar Yaşarcan.

Tamam abi anlaşılmıştır bundan 2 tane alıcam değil mi yoksa 1 tane yeterlimi ?

Sen zaten 2 tane al. Muhtemelen 100 gr belki artar.

Abi sadece zeolit motor 80 artı kargo 90 oluyor ama zeolit başka şansım yok mu zeolit konusunda

O zaman prodac zeolit al bir tane. 700 gr diyordu.

Abi o zaman 1 marka pahalı olsun bi marka ucuz eksik kalanı ordan ekliyim?

Sen durumuna göre önerdiklerimizden ayarlayabilirsin. Eksik olmazsa daha iyi. Farklı almanda sakınca yok.

İkisini karıştırıcam abi işte bi pahalı bi ucuz karıştırıcam tamam dersen

torba içine koymayı unutma gerekirse iki ayrı poşette olsun. temizlik ve yıkama açısından kolaylık olacaktır. yıkarkende torba içindeyken yıka.

abi şimdi bu şekilde bu fiyata 150 tlye falan dış filtremi almak daha mantıklı yoksa kendinmi yapmak bende kendim yapmayı düşündüm 80-90 tutuyordu onun yerine aldım bitane işte ama tabi 5 ltlik yapmak var 1ltlik yapmak var

Aytekin bence almak daha mantıklı çünkü bi fabrikasyon var birde el yapımı.. El yapımının çok bir kalitesi olmaz .. Ben jakuzide beslediğim için kaplumbağamı aşşağı seviyede olduğu için dış filtreyi kendim yapmak zorunda kaldım . Daha hesap yapmadım şuan oturabildim pc ye yarım saat 1 saate hesabı yapıp burda paylaşıcam tek tek malzemelerle

Geri