Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

Cvp: Filtre Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

aytekin bir de dış filtre alsanda ekstra filtre malzemeleri de alacaksın. kendi içindekilerle iç filtreden biraz hallice oluyor.

Bende mersinde olsam jakuzide bakardım çokts güzel olurdu . Sen su seviyesini neden az doldurdunki çeşmeden su eklerdin çok mu buharlaşma oluyor zaten jakuzi yanında oturma yeri varya orayı da kuru alan yapardın oh miss :"D mesela ağzına kadar doldurunca ertesi gün kaç cm aşağı iniyor gerçi ona göre bi ısıtıcı lazım

Cem abi ve Emre abi 5 dakika sonra konuya bakarsanız malzemeleri fiyatları son olarak yazıcam ve sipariş edicem yarın

Alınacaklar Listesi :

1)Kafa motoru : 40 TL

mailto:/product_info.php?cPath=9420_9150_1205&products_id=313956

2) Seramik 2 litre : 14 TL

mailto:/product_info.php?cPath=9420_1214_1280&products_id=25304

3) Zeolit 500 gram : 10 TL

mailto:/urun_detay.aspx?urn=7541&ad=azoo-multi-zeolite-filtre-malzemesi-500-gr

4) ELYAF

Eheim elyaf buldum 2 lt 22 tl idi Seranın ki 250 gram 16 tl sizce hangisi ?

mailto:/urun_detay.aspx?urn=1169&ad=sera-filtre-elyafi-250-gr

mailto:/urun_detay.aspx?urn=3506&ad=eheim-ehfi-synth-filtre-elyafi-2-lt

5) SÜNGER : 10 TL

5 Litrelik bidona yeterli sanırım ?

mailto:/urun_detay.aspx?urn=8473&ad=azoo-3-in-1-bio-sponge-sunger-filtre-malzemesi

6) LAV TAŞI 1 LİTRE EHEİM : 20 TL

mailto:/urun_detay.aspx?urn=4365&ad=eheim-ehfi-lav-filtre-malzemesi-1-lt

7) TRİ-SERT FİLTRE TORBASI 5 ADET : 7.5 TL

Şuan ürünlerin hepsinin toplamı bidon ve mekanik aletler hariç : 140 TL sizce nasıl ? (kargo dahil)

Zeolit 2 kutu al bence. Elyaf olarak sera iyi. Gerisi tamam olmuş.

1 tane yetmez mi abi 200 litre için kullanılır yazıyorduda ?

Benim şuan 120 litreye çıktı su yaza doğru 300 gibi olur abi

Onlarda balık akvaryumuna göre düşünülen hesaplar Yaşarcan. 1 tane ile başlayıp duruma göre artırabilirsin. Ben 2 lt zeolit kullanıyorum suya uzun süre dokunmuyorum.

Abi kartın durumuna göre olmazsa sonradan takviye durumu olabilir gelir az gider çok bende malesef

sünger bir tane olmaz onu ikile yaşarcan incedir sünger aynı ölçüde olanları yan yana dizeceksin. elyafta sera eheimınki hacim olarak iki litre seranınki ağırlıkta olduğu için daha fazladır.

Abi ama param yetmiyor ikilemeye malesef normal bir sünger koysam olmaz mı

temiz bulursan koyabilirsin. o zaman bunları yanyana seramik üstüne veya en yukarıya koyarsın. kalınlıkları yarım cm kadar.

aslında 150 tl yapsaydın kargo ücretsiz gelirdi.

Abi kafa motoruna bakayım juende varsa akşam zeolit ekliyim süngeride kendim bulayım temiz birtane

Abi juende sobo wp-102 diye aratırmısın aynısı değil mi benim alacağımla?

Ona göre seramiğide juenden alıp süngeri 2 liyebilirim ama zeolit 500 kalsa yeter mi?

sünger bu mobillya döşemecilerinde bulunabilir ama iyi yıkamak lazım.

Bugun sipariş vericemde zeolit konusunda aklıma birşey geldi bende bambuda var 1 litre zeolit fazla olmazmı su için ?

bambunun kapasitesi bir yer kadar. filtre içinde zeolit gerekli ağır metal ve diğer bileşikleri süzüp substrat veya lav taşında bakteriye yardımcı olmalı. yarım kg'de yetebilir sonuçta hayvan tek.

Abi Eheim lav taşı bitmiş juende prodac marka buldum o nasıldır yada eheimi bekliyim mi?

Yaşarcan lavların hepsi aynı ürün zaten işlenişleri farklı birinde büyük birinde küçük olur

Evet lavda istediğin markayı al. Sonuçta doğal ürün.

Geri