Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

Abi juenpetten alıcam hepsinide sobo wp-102 diye aratırmısın ben onu alıcam doğruluğunu kontrol edermisin?

Cvp: Filtre Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

Iyi secim yasarcan 1200 l/h sana tamamen yetecektir
Tabi yazin su 500 litre falan oluyor demistin sanirim ozaman sorun olabilir

500 Litrede olsa başka bir şansım yokki alısarp akvaryum olmamasının kötü tarafı bu işte.. 1200 yeterli olur yazın su değişimi daha kolay olur benim için ısıtıcıyla beraber hemen ısınır su

Dipten hergün 5 10 litre arası su çekiyorum yemler dışkılar çok birikiyor inşallah bu motor rahatlatır beni

işini görür kum olmadığına göre su emiş borusunu tabana yatırırsın. zaten hayvanda tek. yalnız üstüne taş gibi bir ağırlık yatır havaya kalkmasın.

Bencede bu uygun olur.

mailto:/urun_detay.aspx?urn=13803&ad=sobo-wp-102-kafa-motoru abi şimdi sipariş veriyorumda bu kafa motoru değil mi ?

alacaklarımın listesi ekleme çıkarma yapılacak birşey var mı ? zeoliti 2 tane yaptım ?

mailto:/2n8aj3q.jpg

karbon süngerin ölçüleri uyuyor mu ? sanırım tamam. 150 tl'ye tamamlamak üzere yem alsan iyi olur veya vantuz. bu şekilde kargo ile 140 tl'ye gelecek 150 tl yapıp kargoyu bedavaya getirip 10 tl fazla vereceksin.

Şuan inceliyorum abi ürünleri ihtiyaç olan varsa alıcam karbonlu sünger çok ucuzdu en olmadı iç filtreye kullanırım diye düşündüm

bak iç filtrede iyi olur rulo şeklinde sararsın hazneye yerleştirirsin.

Substrat yada lav varsa hiç bir filtreye karbonlu ürün koyma Yaşarcan. Zaten sende arıtma vardı diye hatırlıyorum. Bu sebeple bence karbon gereksiz.

Aynen zaten hic kullanmayacagin bir urun onun yerine boyle balik satanlar balik verirken kullandigi sopalar yemler falan alabilirsin

Aslında şuan 10 lira bile yük bana zaten yem ihtiyacı yok şuanda hiç

Geri