Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Fluvalmı Eheimmi?

Cvp: Fluvalmı Eheimmi?

pervanesini taktın değil mi ? ben bir gün temizlik sonrası unutmuştum. çalıştırdım su gelmedi. ne oldu derken baktım pervane lavabo kenarında yatıyor. gerçi su atıyor dediğine göre pervane takılı.

şu an su emiş borusunda hava boşluğu yok değil mi ?

Hava boşluğu varkende yokkende denedim ama olmadı. Bugünlükde bukadar uğraşdığım yeter :)

neyse yarın her iki hortumu su doldur bir de öyle dene.

Bugunlerde bir ugursuzluk var dis filtreler kurulamiyor, bugun bir temizlik yapicam filtreyi kurarken cekerim net anlasilmasi icin. Siz kurduktan sonra sorun ne bulursaniz yazin lutfen.

Bana da dun terzi kendi sokugunu dikemez oldu, klasik bir tetra sorunu filtre su kaciriyordu cok fena onlarla ugrasirken cekemedim videoya. Bir daha da tetra onermem de almam da.

En kaliteli markada bile sorunlar olabiliyor. Ben şimdilik iç filtreyi takdım, en azından o sorunsuz çalışıyor :)

İçinede 2-3 tane micro mec koysam +sı olur aslında

Tetrada bu sorun baya meshur, ben en sonunda kendirle hallettim.

kendiri o döner kısma mı doladın.

Abi o ilk kurulumda taktigimiz parcalar arasina doladim, filtrenin ana cikis giris hortumuyla bizim monte ettigimiz parca arasina yani.

Geri