Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hapşırma

Cvp: Hapşırma

Kuru alanın boyutları ve canlıların büyüklüğü göz önünde bulundurulursa;seramik ampule geçmelisin bence.Bu şekilde çok daha verimli ve ekonomik ısıtabilirsin kuru alanı.

40*45*30 kurualan
ortalama 15 cm. civari 2 canli

3 olabilirler yakinda.

Dedigin ampuller, buna uygun mu acaba?Yine e27 girisliler mi?

Cunku gercekten spot fazla,ecolite az geliyor.

Arada geziniyorlar Allah'tan.Eskiden sabit dururlardi.Haslanmalari korkusuyla, ben mudahale ederdim.

Normal bir markanın soft armut ampulünü al o zaman 60 W olanı.

Piyasada yan sanayi üretimler mevcut BİZİM diye bir markanın ampulünden aldım ben. 3 tl.

bayi.ozgunes.com.tr/index.php?page=product/product&product_id=34914

bu mu?

Cvp: RE: Hapşırma

berrakerkin' Alıntı:
40*45*30  kurualan
ortalama 15 cm. civari 2 canli

3 olabilirler yakinda.

Dedigin ampuller, buna uygun mu acaba?Yine e27 girisliler mi?

Cunku gercekten spot fazla,ecolite az geliyor.

Arada geziniyorlar Allah'tan.Eskiden sabit dururlardi.Haslanmalari korkusuyla, ben mudahale ederdim.

E27 duya sahip ancak yalnızca ısı verdiği için yüzey alanları oldukça yüksek sıcaklık değerlerine çıkıyor.Bu yüzden soketin bu sıcaklığa dayanıklı olması gerekiyor.Tahminen 60 Watt gücündeki bir seramik ampul kuru alanı ısıtmak için yetecektir.Buna ek olarak bölge bölge daha yüksek sıcaklık değerleri elde etmek için şuan kullandığın gibi klasik flamanlı ampul de kullanabilirsin.
Örnek

Fotoyu telden acamadim ama uygulama mesafesi min 1 mt.diyor.Bu dediklerin, tepeden isitma mi?

Yani bizim mandallilar gibi degil de, yukardan asilan, duvara monte gibi mi?

1 metre değil 10-20 cm arası.

Cok pardon,hastane islerim var da,odaklamamamis ve yanlis okumusum. Dizustune gecince, inceleyeyim.

Geri