Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İlk Güneşlenme Kanıtı

Cvp: İlk Güneşlenme Kanıtı

:)

Seninkinin vücudu baya fitmiş :) Benimkilerin kolları tombul kalmış seninkinin yanında.

eminemre' Alıntı:
:)

Seninkinin vücudu baya fitmiş :) Benimkilerin kolları tombul kalmış seninkinin yanında.

Her gün cardio ve pilates egzersizleri yapıyor, ondandır :)

Dün akşam eve geldiğimizde bizimki güzel bir güneş banyosu yapıyordu. Alt ve üst kabuğunun haline bakılırsa en az 45 dakikadır kuru alandaydı. Eğildim, dertleşmeye başladık havadan sudan :p İlk defa bu kadar yakınına yaklaştım. Ne zaman kaçacak diye bakarken fıtı fıtı yanıma geldi kerata iyice. Yaklaştık birbirimize, tabiri caizse burun buruna geldik :) Sonra arkadan eşimi gördü aşırı ilgi fazla geldi anlaşılan. Cup suya atladı bir yüzücü misali :)

mailto:/mugcbm.jpg

mailto:/33ldzyg.jpg

Çok güzel Soner, maşallah. Sana alışmasıda çok iyi :)

bazen ben de kuruda yakalıyorum. ellerini arkaya sakladın mı kaçmaları olmuyor. konuşmadan bir şey anlamıyorlar ama ses duymak ilgilerini çekiyor. böylece sahiplerinin görüntüsü yanında sesini de duymaları benimsemelerini kolaylaştırıyor. ben odalarının kapısını açmadan evvel ses veriyorum. benim geldiğimi anlayıp kapının açılmasına yani harekete karşı hazırlıklı oluyorlar panikleyip suya atlamıyorlar. bir tek küçük olanın aklı bir tarafına kaçıyor. çıkışı bulana kadar bütün camlara kafa atıyor.

Valla bizimsizler pervasiz ucu birden bir bana bir birbirlerine bakiyor kicini donup guneslenmeye devam ediyorlar bir gun bende ekliyim fotograflari

Kuru alanda rampa bölümünü bir kaçırdımı sapıtıyorlar Cem. Geçen gün bende aynı duruma denk geldim, çok komikti.

Ali Sarp, bizimkilerde büyüyünce sanırım pek takmayacaklar. O günler gelsinde evde rahat gezeyim :)

Geri