Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:gizem, eğer kullandıysan almaz. kullanmadıysan daha büyüğünü alacaksın. niye almıyor. gerçi kullansan bile iyi bir temizlikle kullanıldığı anlaşılmaz.
bumble bee' Alıntı:Fotoğrafını koysana akvaryumun Gizem. Topper için detaylı bakayım. İki hayvan için en az 200 litre ömürlük olacağı gibi, 100 litre de 1.5-2 sene getirir seni.
cem' Alıntı:kum yeterli benim karantina akvaryumu bu ve seyahatte nakil amaçlı kullanıyorum. ısıtıcının gücü yeterli lakin filtre kaplumbağalar için yetersiz kalabilir.
pretty' Alıntı:2.linktekını alsam fltre sorununu halletms olurmuyum 30 lt bi akvaryuma fazla gelır mı
bumble bee' Alıntı:Gizem Topperin uzunluğu 43 cm civarı. Yani akvaryumunun neredeyse tamamını kapsar. Topperi bu akvaryum şartlarında kesinlikle kafandan silebilirsin kısacası. Turtle banka veya el yapılarına yönelebilirsin.
GÜNAYDINLAR:133:AEK' Alıntı:Karantina akvaryumuna çok güldüm. Aklıma arkadaşlarla muhebbetteki bir ankm geldi. Laf arasında anlatayım. Biri balık akvaryumu kurmuş kendi çapında. Geldi arkadaşların arasında hevesle anlatıyor. Şöyle yaptım böyle yaptım. Derken ne kadar hacimde bir sistem bu diye soruldu buna. 40-45 lt arası dedi. Bende benim karantina akvaryumum kadar diyince arkadaşlar koptu, sen konuşma dediler. Heves kaçırıyormuşum
İşin şakası bir yana ana konuya dönecek olursak Gizem gerçekten sürekli masraf yapmaktan ana akvaryumu kurduğunda 3 belki 4 aynı akvaryum fiyatını bulacaksın. İnan ben acıyorum harcadığın oaraya. İlkinide çok masraflı kurmuştun sanırım. Kesinlikle emin olki sende farkedeceksin hayvanlar bir süre sonra daha iki kulaç atmadan akaryum bitecek. Bence hiç uygun değil ama çok çok zorlasan kışı çıkarırsın. Mart-Nisan gibi yeni akvaryumu kurmak için maliyeti yedekte tutmalısın.
Kuru alanı ancak cd kabından yaparsan olur. Penn plax kaplumbağa platformu bile sığmaz buna.
eminemre' Alıntı:Yıllar önce kapınızdan çevirdiğiniz bir genç vardı, işte o benim diye bir tonluk bir akvaryumla çıkarmışın
Işin latifeleri tabi Emre de Cem de en az masraf ile bir kere kurup kurtulman için söylüyorlar
pretty' Alıntı:bumble bee' Alıntı:Raffy P yi netten kolayca alabilirsin Gizem. Lamba konusunda da bana net olarak kaç adet lazım belirtirsen karışıklık olmaz.
bi masa lambası emin 2 ampul . fyatı ne kdr tutuyo bi kabaca hesaplar mısın