Neslihan.Bir oncekiler konusunda yardimini rica edecegim.Yanlis yondirmeolmasin.
Tesekkur ederim Neslihan.
Bir konuda tespitimi paylasmak ve uyari yapmak istiyorum arkadaslar.
Jbl Protemp isiticilari; eski serileri yatay olarak da kullanilip, ayni isiyi yakalarken, yeni serilerde yuksek derecelerde sikinti tespit ettim.
Daha dogrusu yatay kullandigim icin, once 3 tanesini 34 dereceye cikmiyor yani bozuk diye geri yolladim. 30 dereceye kadar sorun yoktu ama uzerine gunlerce cikmayip ayni zamansa calismasi da durmuyordu..
4.su geldi ve ayni sorun olunca, 5 litrelik bidonun icine sarkitip dikey denedim.. 1 saatte 34 e cikti ve durdu yani calismasi cok iyiydi..
Eskiden kullandigim 2 eski modelde yatayda sorun yokken, (100,200 w) yeni modellerde (25,50 w) bu sikintiyla karsilastim.
Sebebi watt mi yoksa yeni seri mi bilmiyorum ama durum bu.. Alacaklari uyarmak istedim.
Eger ki stabil yani 28 30gibi derecelerde tutacaksaniz, sorun yok ancak sunu da demeliyim ki, isitma suresi daha uzun oluyor, saatler surebilir..
Yanlis bir yonlendirme olmasin diye uzunca aciklamaya calistim.Bir sorusu olan sorabilir.