Çok korktum. Yıllardır benle yaşıt can dostumun hasta olması çok üzdü beni. İnşallah iyileştiririm.Değerli bir moderatör. Zamanla tanırsın zaten neredeyse her konuya o bakıyor =)
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Çok korktum. Yıllardır benle yaşıt can dostumun hasta olması çok üzdü beni. İnşallah iyileştiririm.Değerli bir moderatör. Zamanla tanırsın zaten neredeyse her konuya o bakıyor =)
Yarın gidip alayım o ilaçtan. Şimdi hem gözüne damlatıp hem de ağızınamı süreceğim?Geçmiş olsun. İyileşir gibi duruyor çok ciddi bir durum yok
Yok iştahı az yemiyor. Ağzına da damlatıp, gözlerinede damlatıcamİştahı kesildiyse apzına da damlat iştah yerindeyse ağza gerek yok
Hocam valla çok küçük değil ölçüm yapıp dönücem.Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Ölçemedin ama şu büyüklükte 17 yaşında falan. Çok korkuyorum. Cidden benim kardeşim gibi. Çok hareketsiz kaldı. Suya insede çok hareket etmiyor. Yem yemiyor. Gözleri şiş. Lütfen ne yapmam gerekiyor.Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Çok stress yapmaya başladım.Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Akvaryum cama yakın diye sıcak Allah'tan. Egzotik hayvanlardan anlayan veteriner hiç bilmiyorum Bursa'da =(amdilik akvaryumu sıcak tutacak birşey yapın yeter yapabiliyorsan akvaryumun altına sıcak su torbası koyun dikkat et devrilmesin akvaryum etrafına battaniye falan koyarsanız su torbasıyla aynı yükseklikte olur devrilmez
Osmangaziİlçe söyleyebilir misiniz ona göre araştırırım
Her yeriBursa'nın neresinde olsa gidebilir misiniz
Hocam çok tuzlu mu? Öğrenciyim nasıl öderim bilmiyorumNox Veteriner Kliniği'ne gidebilirsiniz. Egzotik veteriner 12:00-13:00 arası mesaisi varmış yani 12:00'da muayene yaptırabilirsiniz
Egzotik masrafları biraz tuzludur muayenesi iğnesi vs ama bu heryerde böyledir yapacak birşey yokHocam çok tuzlu mu? Öğrenciyim nasıl öderim bilmiyorum