TürkSasuke
Platin 5 Üye
Yaklaşık 800₺ toplam iğnesi vs.Egzotik masrafları biraz tuzludur muayenesi iğnesi vs ama bu heryerde böyledir yapacak birşey yok
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yaklaşık 800₺ toplam iğnesi vs.Egzotik masrafları biraz tuzludur muayenesi iğnesi vs ama bu heryerde böyledir yapacak birşey yok
Hocam bakacam peki götürene kadar söylediğiniz şeyleri uygulayım mı? Birde gözüne nasıl damlatacam? Kafasını içeri sokuyorYaklaşık 800₺ toplam iğnesi vs.
Abi yok yemiyor o tarz şeyler yem olsa daha iyi. Bu arada gözüne damlattım ağzına sürdüm. Gözüne damlatınca çok bir tepki vermedi ama ağzına verdi.17 cm kabuk boyunda ise gözlere sabah akşam ikişer damla. Ağzına sabah akşam beşer damla damlatın.
Kabukta da yoğun plaka katmanı var şu enfeksiyon işini halledelim kabuğa geçelim. Üzerinde ele gelen açılmış plaka varsa onları çıkarın.
Hayvana birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin. Yerse yem önereyim. Çeşidi artıralım.
2-3 damla attım. Kaç dakika bekleyim?17 cm kabuk boyunda ise gözlere sabah akşam ikişer damla. Ağzına sabah akşam beşer damla damlatın.
Kabukta da yoğun plaka katmanı var şu enfeksiyon işini halledelim kabuğa geçelim. Üzerinde ele gelen açılmış plaka varsa onları çıkarın.
Hayvana birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin. Yerse yem önereyim. Çeşidi artıralım.
.Veterinere götürün öncelikle veteriner acil
Hocam bu mavi şeyi kaç dakka bekletmem lazım dı? Ben 20 dakika cıvarı beklettim. Bide 3 damla attım sadeceVeterinerin vuracağı iğne zaten tedavidir. İğne vurulduktan sonra 1 hafta içinde büyük ihtimal iyileşir. O 1 hafta içinde güç toplasın diye yem yedirmeye çalışın genta ile vs vitamin damlası önemli hayvanın güç toplamasını sağlayan zaten vitaminlerdir. Enerji olsun diye kıyma veya haşlanmış yumurta akı verebilirsiniz sevdiği yiyeceklerdir.
Metilin mavisiMavi şey nedir fotoğrafını atabilir misiniz
10litreye 20 damla diyor. Ben 3-4 parmak var işte. Hayvan nefes alabilsin diye. 3 damla yeterli midir?Metilen mavisinin ne kadar damlatılacağı markadan markaya değişir. Ambalajın arkasında. Örneğin:10litreye 2 damla koyun yazar siz de bakın bakalım dikkat edin su çok mavi olmasın hafif mavi olmalı.
Ortalama 5 dir heralde 3-4 parmak yüksekliği var işteSu tahmini kaç lt?
Atıyorum şuuan renginiBi 5 damla damlatın sonra akvaryumun yanından foto çekip buraya gönderin
Hayvan yüzüyor bu arada son bir kaç gündürBi 5 damla damlatın sonra akvaryumun yanından foto çekip buraya gönderin