www.juenpetmarket.com , www.mamacı.net , www.pasifikpet.com , www.teleskopakvaryum.com , www.atakanpetshop.com alışveriş yaptığım siteler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ve kargo ücreti ne kadar kusura bakmayın Cem bey belkide başınızı şişiriyorum ama anlamışsınzdır herhalde bu benim ilk su kaplumbağam onun için en iyisini yapmaya çalışıyorum fakat tecrübesizim sizin gibi tecrübeli birini görünce soru yağmuruna başlıyorumsibemirhan' Alıntı:cem' Alıntı:Bunlarda iyi ama yetişkinler kırabiliyor. Her ne kadar cıva yerine alkol bazlı olsa da cam kırıkları problem.
Jbl bu:
mailto:/jbl-vantuzlu-cam-derece-0--50-c-u-11932
Sera bu:
https://www.google.com.tr/search?rlz=1CDGOYI_enTR617TR622&hl=tr&ei=7GFfWvrQKcL8swGm_o7wCw&q=sera+vantuzlu+cam+derece&oq=sera+vantuzlu+cam+derece&gs_l=mobile-gws-serp.3...12851.16702.0.17759.7.7.0.0.0.0.557.2977.3-2j4j1.7.0....0...1c.1.64.mobile-gws-serp..3.0.0....0.RCBOd-_bcOg
bu gönderdiğiniz site güvenilirmi ? daha önce hiç burdan alış veriş yapmadımda
cem' Alıntı:Kargo ücretlerine de bak. Belli bir para üstü alım kargo ücretsiz. Mesela juende 150 tl üstü; teleskopta 50 tl üstü ücretsiz kargoydu.
Ek birşey lazımsa toplu al. Bizelazım ürünler kaplumbağa ve balık bölümlerindedir.
ve ben yemi kuru alana atıyorum kaplumbağam yemi görüp ağzına alıp suya götürüp orda yiyor bazende kuru alanda yiyor sonra suya giriyor doğrumu yapıyorumsibemirhan' Alıntı:cem' Alıntı:Kargo ücretlerine de bak. Belli bir para üstü alım kargo ücretsiz. Mesela juende 150 tl üstü; teleskopta 50 tl üstü ücretsiz kargoydu.
Ek birşey lazımsa toplu al. Bizelazım ürünler kaplumbağa ve balık bölümlerindedir.
benim kartımda şuanda 24 TL var fakat sizin gösterdiğiniz site 28 TL istiyor ama ben n11.com da aynısından buldum
bu olurmu acaba?Akvaryum Derece / Termometre Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Akvaryum Derece ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Akvaryum Derece çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com