Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın kabuk sorunu

Cvp: Kaplumbağamın kabuk sorunu

Erhan evdekiler uvb lambanın radyasyon etkisinden mi çekiniyor. Bu güneşten gelen uvb ile aynı durum. Zaten 30 cm den uzakta etki gider. Hele sen şu uygun fiyatlının 13w olanını alırsan 25 cm den uzağa etkisi iyice az olur. Bunu anlatmamdaki sebep devit kullanımı kısa süreli lamba edinene kadar yada yumuşama gibi takviye gerektiği zamanlar yada kabuk plaka atımı için bakım yapılacağı zamanlar için uygun olması.

Sonuçta yapay bir ürün ve sindirim sistemini zorluyor.

Bu yazıda doğal güneşlendirme ile atlat ama bir şekilde ikna etmen gerekecek.

ewt dogru dıyorsunuz bende yazı beklıyorum bır yaz gelsın sonra bakıcam artık gerısıne

arkadaslar bu kırec sorunun nasıl cozcem ya ısme suyu kulanıyorum yarı ıcme yarı cesme suyu ama bır turlu gecmıyor kabukdan ?

Kabuğunu silip d3 sürüceksiniz elinizle lambanın altında 7 8 dakika kalıcak daha sonra silip suyuna koyıcaksınız 5 gün boyunca günde 1 defa bu uygulamayı yapın sonra resmini atarsınız

hmm tmm cok tsk ederım

ya bu arada d3 derken devıt mı yoksa vıtamın mı ?

eczaneden alıcaksınız Erhan Bey D3 vitamini şişe şeklinde oluyor 4.5 lira

evet devit dediğimiz vitamin şişede olandan alınacak bir de ampulde satılanı var o değil.

Devit 3 oral damla budur. Bununla kabuğa uygulama yapabilirsin

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    15.6 KB · Görüntüleme: 118

bılıyorumda emin olmak icin sormustum zaten kabuk yumusaması oldugu ıcın devıt 3 verıyorum ve bugun kabugunada surdum kireclenmeden dolayı ve teşekkür ederim

Geri