btryons
Bronz 5 Üye
Ağızını böyle açıp kapıyor video ekledim ama galiba çalışmayacak izin verilen bir uzantı değilmiş.
Ağızını böyle açıp kapıyor video ekledim ama galiba çalışmayacak izin verilen bir uzantı değilmiş
Evet çalışmadı farklı bir siteye yükleyip linkini atacağım.
Linki bıraktım birde eklemek isterim hayvan zorunda kalmadığı sürece hiçbir türlü hareket etmiyor en son mesajımda daha iyi olduğunu söylemiştim biliyorum galiba artık düzgünde düşünemiyorum hayvanı bu duruma düşürdüm her zorla beslediğimde bana bakışları canımı acıtıyor kim bilir belki saat geç olduğu için halsizdir...
Bugün 4 kere uyguladım ve galiba önceki yazdığım mesajlarda fazla olumluydum. Kafasını uzattığı zaman dediğiniz gibi suyada soktum.
Hayvana sizce ne oluyor hastalık gibi bi durum mu yoksa fiziksel mi?
Uzun süredir konuşuyoruz herhangi bir fikriniz var mı, veya normalde bu yedirme sürecinde ne kadar sürede kendine gelirdi siz kimsiniz nerelisiniz bilmiyorum çok şey istiyorum ama artık cidden korkuyorum her gün saatlerce bakıyorum ilgileniyorum derslerimi ailemi herkesi arka plana attım o bu duruma benim yüzümden girdi ama ben galiba çıkaramıyorum aklınızda herhangi bir soru, şüphe varsa lütfen sorun gerekirse numaramı vereyim uygunsanız arayın ne gerekiyorsa yapalım Karpuzu kaybedersek kendimi nasıl affederim aylarca oyun oynamak yerine onunla ilgilenseydim onu nasıl arka bahçemize gömeriz bilmiyorum daha bir ay önce sorumsuzluğumdan kanaryamı kaybettim bir daha yaşanırsa ne yaparım.
Uzun ve alakasız mesaj için özür dilerim kararlarımın sonuçlarıyla başa çıkamıyorum.