Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Merhaba benim kapluşumda da aynı sorun var ek olarak göz açamama ve iştah eksikliği de mevcut neler yapabilirimForuma hoşgeldiniz.
Taşları çıkarın. Akvaryuma geçin bu kaba ölüm kabı deriz. Bunda hayvan gelişemez. Minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.
Hayvana ait orta sert diş fırçasını ıslatıp sofra tuzu döküp yavaşça ve fazla bastırmadan ovalayın sonra kaba emsal sıcaklıkta su ile durulayın. Sonra bir daha resmini çekin.
Hayvanın gözlerinde bir problem var mı?
Hangi marka yemleri kullanıyorsunuz?
Hayvanın iştahında problem var mı?
cem bey merhaba, benimde kaplumbağamın bir tanesi arka bacaklarından deri değişritiyor sanki bide kafasında tortular var gibi. bu yazıya istinaden biraz tuzla yavaşçana fırçalayıp duruladım kabuğunu ama kabukta değişritiyor sanki hiç anlamadım resimden anlaşılır mı bilmiyorum ama bir umut umarım birşeyi yoktur. ayrıca altıda böyle silikleşti nedense son zamanlarda. oysaki yemesi içmesi harika dolaşımıda mükemmel. valla kaplumbağa bakmak bu kadar kafa yoran bişey olcağını bilseydim hiç bu işe girişmezdimForuma hoşgeldiniz.
Taşları çıkarın. Akvaryuma geçin bu kaba ölüm kabı deriz. Bunda hayvan gelişemez. Minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.
Hayvana ait orta sert diş fırçasını ıslatıp sofra tuzu döküp yavaşça ve fazla bastırmadan ovalayın sonra kaba emsal sıcaklıkta su ile durulayın. Sonra bir daha resmini çekin.
Hayvanın gözlerinde bir problem var mı?
Hangi marka yemleri kullanıyorsunuz?
Hayvanın iştahında problem var mı?