bumble bee
Bordo Bereli
Cvp: Olivia ve Peter büyümeye devam ediyor
Siz yanında bulunarak ölçtüğünüz için en iyisini siz bilirsiniz
Siz yanında bulunarak ölçtüğünüz için en iyisini siz bilirsiniz
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!olivia-peter' Alıntı:Yok ya o anlamda yazmadim Dogru gercek boylari az cok degisebilir demek istemistim.
Buyudukce daha zor oluyor zıpırlarla ugrasmak tıslıyor falan
olivia-peter' Alıntı:Mangonun batmasindan vazgectim artik Kesme fikrini düsundum ama batsa bile kullanissiz olacak sekil nedeniyle altina girebilecekleri gibi degil Bu durumdan çok mutlu haylazlar, ustune cıkıp ayaklariyla yuzduruyorlar zaten kürek gibi ayakları oldu midye kabuklarini aslinda ters koymustum biri ısıtıcının digeride filtrenin altindaydi tabi beni dinleyen kim böyle uygun görmüsler Çıkarayım ozaman. Renkli bir bitki alırım.
Tesekkurler Emre, özellikle iyice yakından çektim sağlıklımı diye yorumlayabilmeniz icin. Aylik temizlikte bir damla devit suruyorum kabuklarına, uvb yoktu juende sanirim gelmis onuda alacagim yakinda. Taslar renkli görünüyor evet ama dogal renkleri bizzat kendim topladım sorun yok merak etme
AEK' Alıntı:Peter için daha durum belirsiz ama olivia erkek olacak bence.
Kırmızı ısıtma lambasını kuru alana biraz daha yaklaştırıp çanağı az yukarı kaldırsan mesafeyi böyle ayarlamış olursun. Uvb olabıda kırmızının yanına çabağı kuru alana çevirip koysan etki alanını sağlarsın rahatça.
zeybk70' Alıntı:cok güzelmiş güzel bır sıstem kurmuşsun bende kuracam ınş