Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kap temiz belki torbada toz vardır diye dedim ama akşam zaten kumu temizlemek için filtreyi çalıştıracağım o ara gider herhalde toz kaptıysa . üstüne poşet geçiridm kumların.Kap temizse yıkamaya gerek yok
bir çokyerde 10mm 12 mm olması gerekiyor deniliyor akvaryumun patlamaması için. bu cam 6 mm olunca endişelendim. tam kapasitede 200 ama 90 litre su var suanlık. o halde gönül rahatlığı ile arada evden uzaklasabilrim. içim rahatladı . hayvanı koysam gitsem bir yere patlasa üzülürdüm. zaten yetişkin olduğunda 100x50x50 10 mm cam kullanılıyor demiştniz. 15 cm kabuk boyuna daha var o zamana kadar hallederim yeni akvaryumu duruma göre ya 2 el alırım yada yaptırırım.Cam patlamaz.
Lambayı oyle konumlandirdigimda 25 derece ölçüm cikti ve daha fazla asagi indirme sansim yok. O yuzden kisa kenara alma durumunda kaldim.Lambayı uzun cama tak. Kayıtla kısa cam arasından sarkıt.