bugun ara ara arka ayaklarını anüsüne doğru sürttü ama sonra dışkıladı. dışkısında deri parcası vardı ve kum. başka bir sorun yok. zaten arka ayakalarını öyle yapınca biraz marul verdim ve bugun marul günüydü yani bir kaç günde bir marul veriyorum yemden uzak saatte.
hangisini önerirsiniz ?
Venys REP603 Kaplumbağa Adası ve kategorisinde ki diğer ürünler atakanpetshop.com da
www.atakanpetshop.com
bu ürün çok güzel ama 41x28 cm bu ürünü akvaryuma koyarsam 12 cm boşluk kalır hayvan hızlıca inip cama çarpabilir mi? ve ürün uzuluğu 41 cm akvaryumun yarısını kaplıyor olacak.ve bu hareketli iskele akvaryum camını çatlatabilirmi? cam 6 mm yeniden bir akvaryumu bulamam hemen çatlarsa o yüzden . ben her ihtimale karşı para biriktireceğim bir kaç aya yenisini ayarlamak içn .mesela bu videoda hayvanlar hareket ettiriyor.
birde cam ince 30 cmden fazla su koymaya çekiniyorum.
mailto:/venys-kaplumbaga-adasi-29-cm-u-22587#prettyPhoto bu ürün de güzel ama herhangi bir video felan yok nasıl desem ürünün vantuzu sağlammı çıkıp düşebilirmi ?
bunu alırsam da su 25 cm felan olucak iç filtremi alıyor.
bu üründen birini alacağım eğer pvc boruları ile yapamazsam bir kaç yere sorduk pvc boru kaynatma makinesi yoktu . ama ayarlayacağım bir şekilde .
biliyorum bunu söylemek erken ama taşınma ihtimalimiz var.çok yakın zamanda olursa şimdiden ayarlamak için soruyorum akvaryumu zaten dezenfekte etmiştim . akvaryum kapağını takıp götürsem bir daha temizlememe gerek olur mu ? içine toz girmez. üstünü örterim. kumuda ıslak ama ayrı ayrı poşetlerim . sonra yeni evde direk kumu koyar bir gün tuzlu suda bekletirim ? ertesi gün kurarım. bu süreçte hayvan büyük plastik kapta ve ısıtcı içinde olur. hayvanı götürürken nasıl götürmeli bir karton ayakkabı kutusuna mı koyacağım. şeffaf olursa dışarıdaki güneşte etkiler galiba.
eğer süreç uzarsa kuru alan temininden sonra kurarım bu evde ama dış filtreyi çalıştırıp çalıştırmamakta kararsızım olurda kurulumdan 2 3 hafta içinde gidersek boşuna kurmayım diyorum filtreyi durum belli olsun ona göre ayarlarım.