Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Sanırım sacma birsoru sordum. Bu soruyu silebilirsiniz. Boyle ufak seylere bile panik oluyorum iste. Sonuçta su ile temas etmiyor ki cift tarafli bant. Borunu ucu ile temas ediyor.Cem bey filtremin hava hortumunun tipasini kaybettim bulamıyorum. Hayvan debiden etkilenip uyuyamadigi için hava hortumunun ucuna bant doladim.Banttaki birsey hava hortumundaki hava araciligiyle suya karışır mi ? Baska bir sey bulamadim tikaycaak. Mevcut baska bir filtremin hava hortumu tipasi da uygun gelmedi.
Tipa takmayınca hava kabarcigi ile birlikte Sirkülasyon fazla oluyor akvaryumun bir kisminda ve orada uyumaya alıştı. O yuzden ucunu bantladim simdilik ama arada bir hava kabarcığı veriyor minik minikKumu son yoktada biraz su döküp karıştır ve suyu al koku yapmasın yukarıda anlatmıştım.
Kuru alan için dediğini anlamadım yıka ve koy. Ayaklı olmayacak mı? Akvaryum içine koyacaksan iki kuşak arası ortadan koyacaksın.
Yapıştırma yaparsan yüksekliği iyi ölçeceksin bir de altını temizlemesi zor olur.
Kuru alan bölümünde el yapımı kuru alan resimleri vardı.
Bunun için hava musluğu satılıyor pahalı birşey değil. Petshoplarda vardır. Ses sorun değil hayvan uyur. Banta gerek yok.
Makelsan 800VA aldım ben, tüm sistemdeki ekipmana yeter. Buna çoklu priz takıp herşeyi çoklu prize takacaksın. Aküsü 2 sene gibi bitiyor aküsünü değiştiriyorsun. Akü eskidikçe elektrik kesintisinde çalışma süresi azalır. Şu an 120 tl civarı sanırım. Aküyü yenileyince kullanmaya devam.
Teşekkür ederim.Hafif kızarmalar olağandır. Yüzeysel kızarıklık, birşey yapmaya gerek yok. 10-15 güne izi kalmaz.
O bölgeyi dislemeye kalkar mi ?Hafif kızarmalar olağandır. Yüzeysel kızarıklık, birşey yapmaya gerek yok. 10-15 güne izi kalmaz.