Kuru alana çıktıktan 2 dk sonra agzini acti yani esnetti bu kadar kisa kaldiktan sonra esnemesi normal mi ? Lambayi 7 de aciyorum bir kac saate 2 3 derece artiyor demiştiniz sicak hissettiği icin mi acti?
Ama öyle ses çıkartmadı.
Sabah tesafufen gordum su icinde de agzini esnetti.
Bazem kuru alana normal yürüyüp cikmak yerine akvaryum camindan destek alarak cikiyor. Istedigi gibi cikmasi normal mi?
Ayagini isiyor ya arada o isirdigi ön ayakta igne ucu kadar bir pembelik gördüm sanki ama emin olamadim. Pembelik gibi degilde emin degilim ama acilma yara kanama felan yok. Biraz daha baktim yoktu sanki cok dikkat ettigim icin mi bana öyle geliyor. Silis kum var surse keşke kolunu kasiniyorsa.
Birde arada hizli yuzer gibi oluyor. Cok nadir.
Ama öyle ses çıkartmadı.
Sabah tesafufen gordum su icinde de agzini esnetti.
Bazem kuru alana normal yürüyüp cikmak yerine akvaryum camindan destek alarak cikiyor. Istedigi gibi cikmasi normal mi?
Ayagini isiyor ya arada o isirdigi ön ayakta igne ucu kadar bir pembelik gördüm sanki ama emin olamadim. Pembelik gibi degilde emin degilim ama acilma yara kanama felan yok. Biraz daha baktim yoktu sanki cok dikkat ettigim icin mi bana öyle geliyor. Silis kum var surse keşke kolunu kasiniyorsa.
Birde arada hizli yuzer gibi oluyor. Cok nadir.