Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Pasif' Alıntı:Bu çim halıyı nereden aldınız aradım bulamadım.Nerelerde satılır acaba ?
EMRE1991' Alıntı:çim halıdan bulamıyorum parça olarak nerden buldunuz acaba
cem' Alıntı:pleksi pahalı bir üründür gizem trabzonda bulabilir misin bilmem ama tabelacılara bir bak derim gerçi onlar incesini kullanırlar. ben birleşik yapıda yani su üstü ve su altı tek parça olacak şekilde çift kademeli rampası olan 6 mm'lik için fiyat aldım 250 tl fiyat çektiler ama bu tip basit olduğu için hesaplıya çıkabilir.
pretty' Alıntı:cem' Alıntı:pleksi pahalı bir üründür gizem trabzonda bulabilir misin bilmem ama tabelacılara bir bak derim gerçi onlar incesini kullanırlar. ben birleşik yapıda yani su üstü ve su altı tek parça olacak şekilde çift kademeli rampası olan 6 mm'lik için fiyat aldım 250 tl fiyat çektiler ama bu tip basit olduğu için hesaplıya çıkabilir.
HADİ ya ne yapayım zaten onu al bnu al nrdeyse 400 tl acemılıgımde gttı . barı hoş bı akvaryum ypayımda hep kullanayım :smile: