Cvp: Roxin Çelik Isıtıcı Sorunsalı
Sormayin, o sitede maceram cok. Bir kiralik ev ilani vermistim. Cocugun biriyle site uzerinden yazistik falan, bir daha ses cikmadi evle ilgili. Gunler sonra, facebooktan bir mesaj geldi.(hem de gece 4 te yazmis,artik ne kafadaysa) Sahibinden'deki ............... mı diye? Evet,yazdim. Ben falanca kisiyim de,bir de burdan yazayim dedim yazmis. Bir de kiraci adayi kendisi, saka gibi. Tabi akabinde, sitedeki soyadimi kaldirdim..
Bir kez bir adama cok acimistim ama. (......) ismini hayatinda duymamis ve beni erkek sanmis. Birader, dostum bilmem ne boyle yazisiyor. Ben de hic bozmadim. Yegeniyle beraber gelecekti, kucuk cocuk heves etmis, gitar alacaklar. Adami, bulusmak uzererken aradim, kaldi telefonda oylece =)Sonra bulusur bulusmaz da 40 kez ozur diledi. Bakin numaranizi da siliyorum, akliniza birsey gelmesin falan dedi, sildi onumde. Yurdum insani, iyi bir adamcagizdi =)
Bu sene basiydi sanirim. Birine bioball sattim. Arkamdan msj atti, size de bir kahve ikram edemedim, musait oldugunuz baska bir zaman bir kahve icmek cok isterim diye =))))
Son olarak aklima gelen, kurada bana Arcelik lal tiryaki serisi cay makinesi cikmisti. Bir kadin dadandi. Aynisindan varmis ve yere dusurmus kirmis,illa ben alayim diyor. Ben 150 demistim, kadin kendi kendine pazarlik yapiyor. 150 alti icin mesaj gondermeyin, iyi gunler diyorum, hoscakalin diyorum ama yok. En son e hadi 110 olsun falan yazdi. Bu sefer daha ters yazmak zorunda kalinca, demez mi o aletin rengini herkes sevmez, bunu da dusunun diye. Ben de dedim; Arcelik bunu zaten tek renk ozel seri olarak cikarttigina gore, gerekli musteri analizleri yapilmistir ayrica fiyat kirmak icin bunu one surmeniz de komik, artik cevap yazmayacagim.Sonra kadin yine yazdi ve ama ben yazmadim =)))
Benzeri cok sey var, 3 yildir aktif uyesiyim ve acaba daha neler gorecegim =)
Bu arada aslinda mesajlari cevaplayinca, karsi tarafa numara gidiyor ama cogu bunu farkedemeyip, israrla numara istiyor.
Azman Bey, omurluk aletten bahsetmissiniz. Ben de bu arkadasa aslinda onu demek istedim, simdi alacagi 25-50watt ilerde cop olacak diye ama sanirim akvaryum plani yok. Buradaki sahiplendirme ilanlarindan biri onun zaten, otoparkta bakilan kaplumbaga ilani. Belki gormussunuzdur. Baska bir konuda da, mantari mi var diye tartisiliyordu.